1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TF5100PVRC HDMI kaatuu kelatessa tallennuksen aikana

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi tiippi 16.11.2012.

 1. tiippi

  tiippi Member

  Liittynyt:
  07.10.2007
  Viestejä:
  9
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Seuraavanlainen ongelma siis:

  tallennettavan ohjelman kelaaminen kaataa digiboksin. Boksi ei tottele kaukosäätimestä muita kuin virtanäppäintä, josta sammuu. Uudelleen käynnistäessä boksi tarkastaa kiintolevyn. Tallennettu ohjelma, jota siis alunperin kelailtiin, näkyy tiedostona mutta tiedosto koko on 0 Mbit eikä sitä saa auki. Jos jotain toista ohjelmaa on tallennettu samanaikaisesti, ei sitäkään saa avattua. Tätä on nyt tapahtunut muutaman kerran ja vain Ylellä tai oikeammin vain Kovan lain kohdalla. Ehkä sattumaa, en muista olenko kelaillut Ylen muita ohjelmia niiden tallennuksen ollessa menossa, mutta ainakin muiden kuin Ylen ohjelmille tätä tulee harrastettua ilman mitään ongelmia.

  Onko vika boksissa vai lähetyksessä? Konkat on vaihdettu alle vuosi sitten kuvan pikselöitymisen ja pätkinnän takia. Nyt mitään muita ongelmia ei ole ollut kuin tämä, voisiko vika kuitenkin olla kondensaattoreissa? Vaan eikö ongelma silloin olisi kanavasta riippumaton?

  Lisäys: Itseasiassa Kovan lain kelaaminen on kaatanut boksin ihan ilman samanaikaista tallennustakin, nyt kun tarkemmin muistelen. Eli tallennetun ohjelman kelaaminen on saanut kuvan jumimaan ja boksi ei reagoi mihinkään muuhun kuin virran katkaisuun. Aika spesifi ongelma, kun on tapahtunut aina saman sarjan kohdalla??
   
  Viimeksi muokattu: 16.11.2012
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,356
  Kiitokset:
  201
  Pisteet:
  93
  Tuo kaatuminen johtuu ihan DVB-tekstityksestä.
  Vaikea sitä on mitenkään korjata, mikä firmis?

  T: Vesku
   

Jaa tämä sivu