1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tf topfield 5100 hdmi- tallennus sateliittiboxista?

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi jepu70 06.09.2007.

 1. jepu70

  jepu70 Guest

  Olenko umpiluupää vai eikö ns. testivoittaja kykene todellakaan tallentamaan sateliittiboxista lähtevää signaalia scartttia käyttäen? Kokemusta kaivataan! Laite lähtee lujaa takaisin jos ei perusasiaan pysty! Hjelp!
   
 2.  
 3. venalaine

  venalaine Regular member

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  893
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Nyt meni hieman ohi... Eli voitko hieman tarkentaa kysymystäsi?
   
 4. jepu70

  jepu70 Guest

  Jep! Eli katolla on sateliittlautanen, canal digital, hankin juuri topfieldin mm. sen takia että tallennuskapasiteettiä löytyy. Harava-antennista tulee digipuolen kanavat (jotenkuten) ja lautasesta ne jotka ei muuten näy. Nyt haluaisinkin tallentaa esim national geographig kanavaa topfieldin kovarille, joo mutta miten se käytännössä onnistuu. Sateliitiboxin TVscartista Topfieldin VCRscarttiin niin signaali menee topfieldin kautta mutta mahdollisuuta signaalin tallentamiseen en löydä. Voiko olla että topfield ei pysty tallentamaan kyseisestä laitteesta?
   
 5. vjhl2000

  vjhl2000 Member

  Liittynyt:
  05.10.2005
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Sun olisi pitänyt ostaa S mallin kovalevyllinen digiboxi, joka korvaa sen nykyisen satelliittivastaanottimesi. Yksikään digiboxi ei voi tallettaa scartista tulevaa ANALOGISTA signaalia, ainoastaan digilähetettä siitä antennikaapelista, siis digiboxin scartti on pelkästään lähtö. Myyjä olisi varmaan tämän kertonut jos olisit kertonut mihin tarkoitukseen olet laitetta hankkimassa. Pitäisi ottaa vähän asioista selvää, ennenkuin ryntää kauppaan.
   
 6. jepu70

  jepu70 Guest

  Ilmeisesti ei pitäisi olettaa mitään vaikka mikä tahansa tallentava kovalevyllinen dvdsoitin kyseisen homman hoitaa muitta mutkitta!!!
   
 7. venalaine

  venalaine Regular member

  Liittynyt:
  16.11.2004
  Viestejä:
  893
  Kiitokset:
  11
  Pisteet:
  28
  Niinhän ne hoitavat. Ero on vaan siinä että dvd-soitin, kovalevyllinen tai ei tallentaa signaalin aina analogisena. Niissä siis tapahtuu D/A muunnos vaikka tallentaisi suoraan kovalevylle.

  Digipuolella taas pitää olla oma laitteensa kaikille kolmelle anttenni-, kaapeli- että satelliittisignaalille.
   
 8. jepu70

  jepu70 Guest

  Eli käytössä ollut compo joutaa lelukoppaan ja tilalle on hankittava kovalevyllinen s-malli (näyttääkö hd kanavat) sekä t-malli maanpäällisen signaalin tallentamiseen vai onko tallentavaa hd compoa markkinoilla.Aika hankalax menee!
   
 9. wipe2000

  wipe2000 Senior member

  Liittynyt:
  05.08.2002
  Viestejä:
  6,109
  Kiitokset:
  5
  Pisteet:
  118
  Tai sitten hankit suosiolla satelliitista tallentavaksi laitteeksi sen DVD-tallentimen, jossa on myös videosignaalin sisäänmeno, ja pidät halutessasi Toppyn T-verkon tallentimena, tai hommaat tilalle halvemman T-verkon boxin, ellei tallentimessa mahd. oleva riitä.

  Tai hankit (HT)PC:n, johon T- ja S-kortit.
   
  Viimeksi muokattu: 07.09.2007
 10. GNR_Slash

  GNR_Slash Guest

  Käytän nytten tätä ketjua kun en viittisi aloittaa uutta... kysyisin että kun minulla on HDD/DVD tallennin (Sony RDR-HXD870)pystynkö tallentamaan tällä noita satelliitti kanavia jos liitän satelliitti -digiboxin tämän sonyn scarttiin? kun tämä laite taitaa olla myös DVD -tallennin, nii pystyisikö? vai olenko ihan ulkona...
   
 11. core2

  core2 Regular member

  Liittynyt:
  30.05.2007
  Viestejä:
  1,116
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Luin tästä Sonyn laitteesta hiukan ja minun käsittääkseni,
  tämä toimii kuten ajattelit.
   

Jaa tämä sivu