1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TF CRC-1400 HDMI ongelma

Viestiketju Digiboksit -osiossa. Ketjun avasi Airboat 02.09.2021.

  1. Airboat

    Airboat Regular member

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    328
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Minulla on vuosi sitten huollettu TF CRC-1400 boksi, silloin vaihdettiin kovalevy, tuuletin, virtalähde. Ongelma on, Ei signaalia, boksi toimii muuten OK. Kannattaako korjata?
     

    Liitetyt tiedostot:

  2.  
  3. pentsu

    pentsu Active member

    Liittynyt:
    07.03.2008
    Viestejä:
    1,388
    Kiitokset:
    24
    Pisteet:
    68
    Sähän olet varmasti virittänyt kanavat uudelleen tiistain kanavamuutoksen jälkeen?

    E:Hdmi liitäntään tuo ei liity millään tavoin koska kuva kuitenkin näkyy
     
    Airboat kiitti tästä.
  4. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    8,809
    Kiitokset:
    1,156
    Pisteet:
    243
    Veikkaanpa, että ei ole. Eli kauko-ohjain käteen ja automaattinen kanavahaku. Jos ei tepsi, niin tehdasasetusten palautus ja sitten muut käyttöönotossa tarvittavat asetukset.

    Vihjeenä, että tv1 löytyy nykyisin kanavapaikasta 21 ja muut sen yläpuolelta.
     
    Airboat kiitti tästä.
  5. Airboat

    Airboat Regular member

    Liittynyt:
    03.12.2008
    Viestejä:
    328
    Kiitokset:
    8
    Pisteet:
    28
    Tehdasasetusten palautus ja kanavahaku ratkaisivat ongelman.
     

Jaa tämä sivu