1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

TeleWell TW-EA510v3 (c) 3G/4G ja wlan ongelma

Viestiketju WLAN ja lähiverkot -osiossa. Ketjun avasi Mazokki 25.03.2013.

  1. Mazokki

    Mazokki Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    64
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Täysiä paskoja nämä nykypäivän modeemit. 2x zyxelin purkkeja mennyt takuuseen 2v:n aikana joten päätin laittaa tuollaisen TeleWellin siinä toivossa että se toimisi vähän pidempään. Mutta heti alkoi ongelmat. LAN:ssa olevalla pöytäkoneella kyllä pääsee nettiin aina mutta WLAN:n kanssa on ongelmia. Toimii hyvin noin 24h aina resetoinnin jälkeen, mutta sitten yhtäkkiä ei enään pääsekkään nettiin. Läppäri sekä HTC Sensation kyllä molemmat löytävät verkon mutta läppäri ilmoittaa IPv4:n ja IPv6:n tilaksi: "Ei internet-yhteyttä", ja HTC yrittää hakea IP osoitetta sitä koskaan löytämättä. Onko kellään kokemusta tuollaisesta purkista? Pitääkö muuttaa jotakin oletus asetusta jotta alkaa pelaamaan? Palomuurin olen ottanut pois päältä ja yhteys on suojaamaton.
     
    Viimeksi muokattu: 25.03.2013
  2.  
  3. vps358

    vps358 Active member

    Liittynyt:
    14.11.2009
    Viestejä:
    4,100
    Kiitokset:
    158
    Pisteet:
    93
    Vakiovastaus, päivitä purkin firmware.
    Suojaukset päälle...

    T: Vesku
     
  4. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Itsellä auttoi tuo firmiksen päivitys kyseisessä boksissa wlan ongelmiin
     
  5. Mazokki

    Mazokki Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    64
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Firmware on päivitetty uusimpaan ja sen jälkeen toimi muutaman päivän, mutta nyt teki taas saman tempun. Mitä tuo suojauksien päälle laittaminen auttaa? Ja tarkoitatko vain palomuuria vai pitääkö salauksetkin olla käytössä?
     
  6. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Laita wlan salasana ihmeessä kuka vain tumpelo voi kaataa sitä wlania jos siltä tuntuu, kun avoin on. Palauta tehdasasetukset niin luulisi toimivan, silloin wlanikin on salattu valmiiksi
     
  7. Mazokki

    Mazokki Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    64
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    No niin nyt mennään tehdasasetuksilla. Firmis on päivitetty, ja vaihdoin vielä kanavaakin siltä varalta jos naapurin verkko häiritsee. Eipä tunnu mikään auttavan. Tekee saman homman joka päivä. Aina joutuu käynnistään modeemin uudestaan jos mielii wlanissa surffailla. Mitäs voisi seuraavaksi kokeilla?
     
  8. Mazokki

    Mazokki Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    64
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Nyt on toiminu hyvin monta päivää. Toivotaan toivotaan...
     
  9. Mazokki

    Mazokki Member

    Liittynyt:
    23.10.2007
    Viestejä:
    64
    Kiitokset:
    1
    Pisteet:
    16
    Uusia ominaisuuksia tullut esiin. Nyt modeemi ikään kuin käynnistelee itseään uudelleen. Eli kaikki muut valot sammuu mutta power valo vilkuttaa. Tämä tapahtuu noin kerran päivässä, ja silloin kun se tekee tuon niin läppäri löytää hetkellisesti jonkun RT2680 (tai jotain sinne päin) verkon. Eihän tämä nyt ihan normaalia voi olla? Ehdotuksia otetaan vastaan edelleen. Pitäisikö vain antautua ja kelkkoa tuo takaisin liikkeeseen?
     

Jaa tämä sivu