1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Television kuva vääristyy

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi Benu87 24.04.2006.

 1. JackaH

  JackaH Member

  Liittynyt:
  11.08.2006
  Viestejä:
  6
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tervehdys Kaikille! Mistä johtuu ns. tynnyrivääristymä tv:ssämme? Eilen illalla toimi normaalisti, tästä aamusta saakka esiintynyt kys. vääristymä kaikilla kanavilla enkä saa sitä pois.
  Tv:mme on sony fd trinitron wide kv-28ls35e ja tv on 6 vuotta vanha.

  Kaikki info ja mahdolliset neuvot vian korjaamisesta ovat tervetulleita!
  Hyviä jatkoja kaikille!

  T. Jacka Heineken
   
 2.  
 3. heko

  heko Regular member

  Liittynyt:
  15.12.2004
  Viestejä:
  271
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Meidän Finluxisista oli sama ongelma, itse ei osattu etsiä vikaa, mutta huollossa vaihtoivat yhden muutaman euron kuvankäsittelypiirin... Oli sellanen 100€ homma töineen... Kannattaa miettiä telkkarin arvoa enne huoltoon viemistä
   
 4. kvit

  kvit Guest

  Minulla kokemusta kahdesta litteästä kuvaputkitv:stä aivan lähimenneisyydestä.

  Ensimmäinen oli Thomson 28WM100T. Kuva vääristyi vaakatasossa, kun valkoisen värin osuus kuvaruudulla muuttui, esim. kun tekstitykset tulivat ja lähtivät ruudulla. Vääristymän huomasi etenkin, kun asetti tv:n 4:3 -tilaan, jolloin mustat palkit ilmestyivät molemmille reunoille. Palkit olivat selvästi kiemurtelevat, ja kiemurtelun aste muuttui koko ajan. Vein tv:n takaisin kauppaan.

  Toinen yritys, tällä kertaa saman hintaluokan Art Mito Vision 285 Flat TV -telkulla. Ongelmat täsmälleen samat. Marssin kauppaan, jossa näytillä olevissa telkuissa samankaltaisia ongelmia. Myyjä selitti, että näin se vain menee - putki-tv:t valmistetaan siten, että ei niistä hyvää kuvaa saa ulos mitenkään.

  Onkohan kellään teistä kokemusta kuvaputkitelevisioista? Kovin tuntuu tylyltä, jos ei ole mahdollista ostaa uutta toimivaa putki-tv:tä.
   

Jaa tämä sivu