1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

"Television kaiutin palautettu käyttöön äänijärjestelmän katkoksen vuoksi"

Viestiketju Kotiteatterin äänentoisto -osiossa. Ketjun avasi dumppi69 06.01.2018.

 1. dumppi69

  dumppi69 Newbie

  Liittynyt:
  06.01.2018
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Morjens!

  Tällainen outo bugi mistä en nyt saa kiinni. Eli mulla oli LG n. 5v vanha blu ray 3d 5.1 kotiteatterisetti missä soittimessa oli 2x hdmi IN sisääntuloa, tähän kytkin sit xboxin ja televisioon (Sonyn n. 5v vanha) äänet vein optisella kaapelilla. Homma skulas hyvin.

  Noh nyt soitin levis ja sain käytettynä ostettua LG:n pari vuotta vanhemman blu ray 5.1 kotiteatterisoittimen. Yhdistin tähän entisen setin kajarit. Kaikki pelaa muuten, mutta nyt soittimessa ei ole HDMI In paikkoja eli kaikki xbox yms vedetty hdmi kaapeleilla telkkariin HDMI IN väyliin.

  Kun vaihdan Tv:n asetuksista äänitulon Tv -kajarista "äänijärjestelmälle" kuten aiemminkin..hetken skulaa kunnes aina tulee otsikon error ja plaah, 2.0 soundiin joutuu tyytymään kaikissa paitsi soittimessa soitetuissa levyissä yms. Ei kellään sattus oleen mitään ideaa miten tätä vois ratkoa? Onko soitin vaan liian vanha että puuttu jokin toiminto tms? Tai nykyinen soitin&Tv-malli ei vaan natsaa? Kiitos jo etukäteen :)
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,158
  Kiitokset:
  163
  Pisteet:
  93
  Uudesta vanhemmasta LG:stä puuttuu ARC tuosta HDMI:stä.

  T: Vesku
   
 4. dumppi69

  dumppi69 Newbie

  Liittynyt:
  06.01.2018
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Moro! Niin voi olla. Jännä kuitenkin kun vedin samalla optisella äänet suoraan Elisa Viihdeboxista soittimeen, äänet pelas, toki tällöinhän tv ei ole mitenkään mukana tässä paitsi kuvan puolelta.

  Ajattelin koittaa nyt sitten Xboxin äänet testailla optisen kautta suoraan soittimeen, jos sekin skulaa niin eikös tällöin tv puolella ole se bugi? TVssä on kyllä hdmi in ARC-portti.

  Aiemman LG soittimen (vm.2012,nykyinen vm.2010) optisella kaapelilla tv otti mukisematta käyttöön "äänijärjestelmän". Kiitos vinkistä :)
   

Jaa tämä sivu