1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

televisio ulkomailta

Viestiketju 3D -osiossa. Ketjun avasi tapsabooy 25.09.2012.

 1. tapsabooy

  tapsabooy Member

  Liittynyt:
  04.01.2011
  Viestejä:
  66
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  varmaan todella käyty aihe mutta asiat on muuttuneet ja mitä netistä olen lukenut kritiikkiä niin en uskalla omapäiten tilata mistään, ekaa kertaakun olen jotain kalliimpaa tuolta maailmalta tilaamassa (muutakun vaatteita). Kellään tietoa jostain eurooppalaisista sivuista josta voisin tilata 3D-television halvalla, että se kanssa tulee ja kun tulee niin ehjänä? tai ylipäätään muutakin elektroniikkaa luotettavasti. alko suoraansanottuna v******a kun esimerkiksi luin että jenkeissä tullaan myymään iphone vitosta 300 dollarilla ja suomessa se tulee maksamaan vähintään sen 700€. plus muukin elektroniikka maksaa sen vähintään +200€. mutta kiitos ALV:n USAn voi unohtaa. tai aasian. saa aikamonta kaljakoppaa/maitopurkkia lisää kun tuollaiset rahat säästää, kuka tykkää mistäkin. kiitoksia mahdollisista tulevista vastauksistanne.
   
 2.  
 3. Joensuu

  Joensuu Active member

  Liittynyt:
  08.05.2007
  Viestejä:
  2,545
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  68
  Eipäsiinä juurikaan muu auta kun yrittää selvittää etukäteen millaisesta liikkeestä ja millaisista tilaus ja takuu sopimuksista on kysymys,liikkeet on liikkeitä ympäri maailmaa ja sinne mahtuu kaikenlaisia yrittäjiä niistä on vain yritettävä valita se luotettava ja niitä kyllä suurin osa onkin kai??
   
 4. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  iPhone 5 hinta on kytky hinta eli sitä ei voi verrata Suomen hintoihin. Telkkareissa säästät vain hyvin pieniä summia ulkomailta tilatessa jos puhutaan alle 1000€ telkkareista. Kalliimmissa voi saada merkittäviä säästöjä. Ikävänä puolena kuitenkin voi tulla että virittimet eivät toimi ollenkaan Suomessa, Suomen kielisiä valikkoja ei löydy ja et saa niitä palveluita telkkariin mitä Suomen mallissa kuuluu olla.

  Suomeksi sanottuna, älä tilaa telkkaria ulkomailta...
   
 5. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Amazon EU* (.de, .it, .fr, .co.uk**) tarjoaa paljon erilaista kulutuselektroniikkaa kohtuullisen edullisin hinnoin, heillä on hyvä takuu ja takuu toimii myös suoraan Suomessa suoraan maahantuojan kautta mikäli samaa mallia myydään täällä.

  Virittimet ja niiden vastaanottotaajuudet ovat samat koko EU alueella. Esiasetukset näille virittimille, kuten kanavapaikat taas eivät välttämättä ole. Tämänkin ongelman voi kiertää hakemalla kanavat käsin. Taajuudet löytyvät digitan sivuilta sekä ihan googlettamalla. Varsinkin halvat ihan Suomessakin myytävät televisiot ovat yleensä sellaisia mistä ei alunperinkään suomea löydy kielivalinnoista. Lisäksi osassa televisioita on niin ala-arvoiset käännökset, että selkeämmin telkkaria käyttää esimerkiksi englanniksi tai jopa ruotsiksi. Television mahdolliset lisäpalvelut ovat yleensä myös niin onnettomia, että ihan sama vaikkeivät ne toimisi Suomessa.

  Pari telkkaria Saksasta tilanneena en voi kuin suositella EU:sta tilaamista. Säästyneet kympit tai sataset voi sitten käyttää esimerkiksi Alkon tukemiseen.


  * Koskee vain Amazon EU S.a.r.L myymiä tuotteita.

  ** Huomioithan UK:n erilaisen virtakaapelin pään. Ei käy suoraan seinään täällä Suomessa. Televisioista kun puhutaan, niin kaapeli on normaali mm. PC:n virtalähteistä löytyvä 3-piikkinen jonka voi ostaa kaupasta.
   
  Viimeksi muokattu: 25.09.2012
 6. jartar

  jartar Senior member

  Liittynyt:
  07.04.2004
  Viestejä:
  8,484
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  143
  Perusvirittimen osalta ehkä näin onkin mutta esim. DVB-T2 viritin on ihan eri juttu. Esim. Panasonicin tuesta on kyselty Saksan DVB-T2 mallin toimivuutta Suomessa ja vastaus on ollut ei toimi. Porukka tilannut ja testannut eikä viritin ole toiminut. Mutta joo, jos "ramman" telkkarin haluaa tilata ulkomailta muutaman euron halvemmalla niin siitä vaan...
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2012
 7. xbkrypt0n

  xbkrypt0n Active member

  Liittynyt:
  16.06.2010
  Viestejä:
  3,154
  Kiitokset:
  120
  Pisteet:
  73
  Ei pitäisi olla. Samat taajuudet siinäkin on.
  Onkohan tällä "porukalla" ollut edes laitteistoa DVB-T2 signaalin vastaanottoon (VHF taajuudet käytössä DVB-T2 lähetyksillä) ja/tai lähettikö mahdollisesti käytettävä täytelähetin edes koko DVB-T2 signaalia? En ihan heti usko tuota ettei muka toimisi. Itse ostin UK:sta DVB-T2 virittimen joka ei tunne maista kuin Irlanti ja UK, mutta kanavat voin silti hakea käsin. Täytelähetin ei lähetä DVB-T2 signaalia täällä, vaan antennit on suunnattava päälähettimeen joka vaatii myös suuremman antennin DVB-T2 signaalin vastaanottoa varten.

  EDIT: Eli jos olisin suoraan vaan johdot heittänyt kiinni virittimeen ja testannut niin ei tietenkään olisi toiminut. Myös asiakastukeen soitto on täysin turhaa, koska he eivät tiedä välttämättä tekniikasta yhtään mitään.

  EDIT2: Ainoat kejut joita tunnun löytävän googlen avulla jossa mainitaan DVB-T2 ja saksan toimimaton tv, on panasonicin plasma, jossa saksan mallissa ei tule edes koko DVB-T2 viritintä mukana telkkarissa.
  http://panasonic.jp/support/global/cs/tv/compatibility/tuner_12/eu.html
   
  Viimeksi muokattu: 26.09.2012

Jaa tämä sivu