1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

tekstit

Viestiketju VCD ja SVCD -formaatit -osiossa. Ketjun avasi Tumppi 23.11.2001.

 1. Tumppi

  Tumppi Guest

  onko se authori hommattava että saa ne tekstitykset pelaan ja voiko niitä katsoa tavallisella dvd soittimella mikä on paras paketti svcd tekoon koska jälki on aika huonoo tai ei muuten mutta kuvassa on semmonen ilkee raita aika usein miten onnistuu äänitys videokameralta ,tv:stä tai vhs:ltä cd:lle?
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,807
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  DVD2SVCD-paketti kehiin, kaivat eli ostat jostain I-Authorin ja CCE:n, niin laatu on aivan järkyttävän hyvää, 5-pass -pakkauksella kunnon bitrateilla (noin 35-45min/CD) CCE:llä pakattuna tarvit _kunnon_ television ja DVD:n viereen vertailuksi, että erotat kaikista elokuvista kumpi tulee DVD:ltä -- yleensä sen erottaa, mutta SVCD ei todellakaan häviä millekään muulle formaatille kuin DVD:lle kuvanlaadussa, jos sitä käytetään oikein. Jos sinulla on ongelmia SVCD:n laadussa, ongelma löytyy peiliin katsomalla, teet jotain väärin.

  Ja juu, I-Authorin tarvitset, jos haluat "oikeat" tekstitykset SVCD:hen.

  Videokameralta, TV:stä tai VHS:ltä nauhoitukseen vaadit kaappauskortin, kuten Matroxin Marvelin tai jonkun ATI:n kortin. Hauppaugen kortteja on paljon myynnissä, mutta ne ovat saaneet ainakin englanninkielisillä forumeillamme risuja laadusta. Ohjeita videon kaappaukseen kaappauskortilla löydät tästä:

  http://fin.afterdawn.com/artikkelit/arkisto/musiikkivideokurssi_osa_1_kaappaus.cfm
   

Jaa tämä sivu