1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tekstit ei näy prkl!!

Viestiketju DVD-R -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi kaketsu_ 21.06.2011.

 1. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Eli olen tässä jo ostanut lukuisia dvd+r levyjä, ja polttanut leffoja. Yhden leffan olen saanut poltettua avi-muodossa ja srt-muotoisilla teksteillä. Ja ne näkyivät dvd-laitteessani. Sitten kaksi suomalaista leffaa olen polttanut, mutta tässä ei ole kyse leffoista, vaan teksteistä. Eli ostin vasta 5kpl dvd+r levyjä, ja poltin fast and furious tokyo driftin ja fiven. Mutta ongelma, tekstit ei näy, vaan kuva!! tai tuossa Fivessä näkyy tekstit, mutta ovat n.4-5s liian aikaisin. Eli mikä mättää?? Nero ohjelmaa käytän. Voisiko joku kertoa täysin kädestä pitäen, ja ihan alusta asti kaikki mitä täytyy tehdä. Eli leffat on avi-muodossa.
   
 2.  
 3. HeQu

  HeQu Regular member

  Liittynyt:
  08.08.2010
  Viestejä:
  355
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
 4. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Entäs sit kun latasin poltin leffan avi-muodossa levylle ja laitoin srt-muodossa tekstit, ja ne tuli n.4-5s ennen kuin niiden olisi pitänyt. Niin auttaisiko asiaan jos laitan tekstit sub-muotoon?
   
 5. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Noniin, tein noin, eli poltin leffan avi-muodossa ja tekstit sub-muodossa, niin tekstit on kohdillaan, ainakin koneella. Sitten menin huoneeseeni, avasin dvd-laitteen ja laitoin levyn sisään eikä tekstejä näkynyt. eilen kun tekstit oli srt-muodossa, niin tekstit sentään näkyi, vaikka olivat n.5sekuntia liian ajoissa. mutta sitten laitoin levyn olohuoneen dvd-laitteeseen niin tekstit hoplaa näkyivätkin! Omassa huoneessa dvd-laite on LG:n ja olohuoneessa Philipsin. Molemmissa on DivX tarra
   

Jaa tämä sivu