1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

teksti tv+digiboksi

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi irra 20.04.2006.

 1. irra

  irra Member

  Liittynyt:
  27.08.2005
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Asun kaapelitv-alueella ja minulla oli aikaisemmin Panasonicin tv, jonka teksti tv:seen tallensin suosituimmat sivut. Liitin siihen myöhemmin Topfieldin digiboksin, kaikki ok, edelleen suosikit olivat tv:n teksti tv:ssä, kun käytin tv:n kaukosäädintä.
  Nyt ostin Philipsin laajakuva tv:n. Sain siihen suosikit tallennettua vain ja ainoastaan siten, etten yhdistänyt systeemiin ollenkaan tätä digiboksia, niin kuin olin aikaisemmin tallentanut myös Panasoniciin. MUTTA kun liitin systeemiin jälleen digiboksin, suosikit hävisivät tv:n teksti tv:stä, eikä ne pysy, jos digiboksi on paikoillaan. Mitä teen? Vanhassa Panasonicissa pysyi ja ei ollut ongelmia mut tässä Philipsissä se ei vaan toimi, suosikit häviää. Kun otan digiboksin kokonaan irti, niin taas on suosikit paikoillaan, mut kuva on silloin analoginen. En saa edes kaapelitv:n analogisia näkymään, jos digiboksi on paikoillaan sammutettuna. Näkyy vain lumisadetta. Se pitää kokonaan irroittaa ja laittaa piuhat uudelleen.
   
 2.  
 3. artsipunk

  artsipunk Member

  Liittynyt:
  04.03.2005
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
 4. irra

  irra Member

  Liittynyt:
  27.08.2005
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kertomasi antennijohto puuttui kokonaan. Laitoin sen paikoilleen, joten nyt näkyy analogiset kanavat ja siellä tallentamani teksti tv:n sivut ovat ok, kun sammutan digiboksin. kiitos siitä. :) Mutta jos laitan digiboksin taas päälle niin nämä tallennukset häviää, kun avaan tv:n kaukosäätimellä teksti tv:n. Voiko näitä tallennuksia saada mitenkään digiboksin läpi?
   
 5. irra

  irra Member

  Liittynyt:
  27.08.2005
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Olen kytkenyt järjestelmän niin, että antennijohto seinästä->videoihin, videoista->antenna 1:seen, RF LOOP 2 OUT:sta -> tv:seen. Lyhyt välikaapeli välille RF LOOP 1 OUT:sta -> antenna 2:seen. Sekä viritinvahvistimesta puna/kelta/valko pää videoihin, että äänet kuuluu lisäksi kaiuttimista.
   
 6. artsipunk

  artsipunk Member

  Liittynyt:
  04.03.2005
  Viestejä:
  71
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Tjaa..Ehkäpä ongelma katoaisi niin, että vedät ant.piuhan suoraan seinästä töllöösi ja suoraan myös Toppyyn, silloin ei ainakaan Toppy häiritse ant. signaalia. (jakopalikalla tai kahdesta eri rasiasta, jos rasiat melko vierekkäin)) ja Toppystä videoihin (jos nyt niitä enää tarvitset tallentamiseen).. Vaikea sanoa.. ja ääni kulkee vain puna/valko rca-piuhoja pitkin, keltainen on (huonolaatuista) komposiitti-kuvaa varten.. Toppysta kandee äänet vetää vahvariin S/PIDF (valokaapeli) tai jos ei 'digivahvaria', niin sitten rca-piuhoilla..
   
 7. irra

  irra Member

  Liittynyt:
  27.08.2005
  Viestejä:
  43
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vedin neuvomasi mukaan jakopalikalla seinästä antennin johdot sekä töllöön että toppyyn. Videoihin en vetänyt antennia ollenkaan, koska en niillä todellakaan enää tallenna. Laitoin myös toppysta nämä äänipiuhat vahvariin. Mutta ei muutosta. Edelleenkään teksti tv:n tallennukset eivät tule digiboksin läpi. Ainostaan säilyvät analogisena.

   

Jaa tämä sivu