1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tarviin sony ps3 tuki puhelinnumeron

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi XViX 18.09.2009.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. XViX

  XViX Guest

  Löyty vikaa omasta ps3 konsolissa joten pari viikkoa sitten lähetin netanttilan huoltoon ps3:en. Soittivat tänään että kuulema vika ei ole konsolissa mutta netti yhteydessäni. Kehottivat minua soittamaan sony ps3 tukeen ja lähettämään ps3 konsolin sinne, mutten löydä sony ps3 puhelinnumeroo netistä enkä minne lähettää mitä v***** lol.

  Ongelma on sellanen että pelatessani joitakin pelejä netissä äänet katoavat sekä mikistä että pelistä täysin. Tapahtuu vain joidenkin pelien kanssa kuten far cry 2 ja metal gear 4. Kun yrittää poistua sen jälkeen pelistä kun äänet ovat kadonneet niin pleikkari sekoa ja näyttö menee mustaksi (ps3 piippaa). Joskus kerkee pelata jopa pari tuntia kunnes tämä tapahtuu joskus taas tapahtuu melkein ihan heti, yksinpelissä ei ole mitään ongelmia noiden pelien suhteen. Kiinnostava juttu on että äänet katoaa yleensä ladatessa uutta karttaa taikka session vaihtuessa....ite luulen että vika on varmasti konsolissa joko äänikortissa taikka blue ray lukijassa...en ainakaan halua että tämä vikaa toistuu tulevaisuudessa muiden pelien kanssa :(

  Joka tapauksessa olis ihan kiva jos joku antais ton sony tukipuhelin numeron. Ja vaikka osoitteen mihin pitää sit lähettää huoltoon.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu