1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

talletus suoraan telkasta tietokoneelle

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi AlexisW 02.11.2014.

 1. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  430
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  Onko olemassa keino-vaikkapa jonkin johdon välityksellä-tallettaa ohjelmia suoraan telkasta tietokoneelle?Jos vaikka aikoisin ottaa talteen vapaasti kaikkien katsottavista olevalta kanavalta jonkun ohjelman talteen. talletuskeinoja on monia ja ne on mulla tiedossa. Vaan tää keino telkasta tietokoneelle , en tiedä miten se onnistuu. Ko. kanava on vapaa ulkomaan kanava jota digiboksit eivät talleta.
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,915
  Kiitokset:
  129
  Pisteet:
  73
  Valitettavasti minkään töllön tallennuksia ei tekijänoikeudellisista syistä saa siirrettyä tietokoneelle jatkokäsittelyä varten, tämän ovat ohjelmien oikeuksienhaltijat halunneet estää.
  Töllötallennushan toimii yleensä siten, että tallennusväline (tikku tai kovalevy, yms.) formatoidaan tallennuksen tekevässä laitteessa sen omaan formaattiin, joka ei uudelleenformatoimatta tietokoneelle kelpaa.

  T: Vesku
   
 4. AlexisW

  AlexisW Regular member

  Liittynyt:
  30.06.2004
  Viestejä:
  430
  Kiitokset:
  3
  Pisteet:
  28
  Noinkohan?? Sattuu olemaan myös niin, että on esim. Elisa viihde jonka digiin talletettuja ohjelmia voi siirtää vallan kätevästi tietokoneelle ko. firman omalla ohjelmalla. Sattuu vaan olemaan niin, että ei ole mitään järkee niitä siirrellä koneelle paljoo koskapa syövät pirusti tilaa. Niitä ei käsittääkseni voi edes katsoa kuin ko. palvelimen vehkeitten kautta.
   
 5. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,915
  Kiitokset:
  129
  Pisteet:
  73
  Juu niin, mutta tuo ei olekaan itse töllöön tallennusta...
  Tarkoitin nimenomaan töllöön liitettävää fyysistä tallennusvälinettä, jota komennetaan töllön kapulalla ja töllön ohjelmistolla...
  Tuo ei taas meinaa etteikö nuo oikeuksienhaltijat olisi "ääliöitä" ja estäisi kaikkea jo valmiiksi laitteesta ja tekniikasta riippumatta...

  T: Vesku
   

Jaa tämä sivu