1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

(Tallentava) DVD + Kovo + digiboksi samaan pakettiin?

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Nitronic 28.12.2006.

 1. Nitronic

  Nitronic Member

  Liittynyt:
  23.07.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olisi hakusessa seuraavat ominaisuudet:

  -Digiboksi antenniverkkoon 2 virittimellä
  -Kovo väh. 160GB
  -DVD, jossa DivX
  -HDMI-liitäntä

  Onko tällä hetkellä edes olemassa yhtä pakettia, jossa olisi nuo kaikki? Olen löytänyt tallentavia DVD:tä digitv:llä, mutta ilmeisesti näissä kaikissa on vain 1 viritin (eli en pysty katsomaan muuta kanavaa kuin sitä mitä nauhoitan??).

  Onko HDMI-liitäntä tarpeellinen? Tällä hetkellä ei ole sitä vaativia televisioita talossa, tosin jonkun isomman näytön hankkiminen on ollut suunnitelmissa. Teräväpiirto-lähetyksethän eivät ala vielä muutamaan vuoteen, kannattaako liitäntä kuitenkin olla?

  Onko paras lopputulos se, että ostaa digiboksin 2 virittimellä + kovolla ja dvd-soittimen erikseen? Hintavampi ja tilaa vievempi ratkaisuhan tämä kuitenkin on...

  Kiitos vastauksista!
   
 2.  
 3. mkojo

  mkojo Member

  Liittynyt:
  20.01.2007
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vaikuttaa hyviltä vaatimuksilta, itse hankin pari viikkoa sitten LG n DBRH 190 toistimen jossa nuo ovat lähes kaikki, 198 vastaa kaikkiin muihin paitsi kahta digi-viritintä ei ole, snyllä on vastaavia laitteita.
  Itsellä toimii mainiosti paria pikku bugia lukuunottamatta.
   
 4. lhotse

  lhotse Member

  Liittynyt:
  25.09.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Erittäin hyvät vaatimukset.Ei ole tullut vastaan 2 virittimellä olevaa pakettia. Mutta olen melko varma, että sellainen on tulossa jos vain maltamme odottaa.Itselläni tällä hetkellä digi TV + erillinen digiviritin + tallentava DVD. Toimii hyvin joskin nauhoituksen ohjelmointi on vähän työlästä. ( pitää ohjelmoida digiviritin ja tallentava dvd eli kaksi kertaa. Joten odettelen laitteen tuloa tallentaminen on luultavasti paljon yksinkertaisempaa.
   
 5. A_SA

  A_SA Member

  Liittynyt:
  22.01.2007
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Itsellänikin olisi ostoslistalla tuollainen dvd-tallennin (ihan perus soitin siis, ei aivan niin kova kuin ketjun alussa toivottu :) ja siihen liittyen haluaisinkin kysäistä pari asiaa, ennen kauppaan juoksua.
  Eli toimivatko ne samaan tyyliin, kuin vanhat vhs-nauhurit, eli jos digiteeveestä tulee esim. jokin hyvä leffa jota ei jostain syystä pysty katsomaan loppuun, niin eikuin dvd laitteeseen sisään ja recciä päälle?
  Entäs pystynkö kovalevyllisen digiboksiin nauhoittamani ohjelmat polttamaan dvd-polttavan kautta dvd:lle?
   
 6. lhotse

  lhotse Member

  Liittynyt:
  25.09.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Nauhoitus onnistuu DVD-tallentimella samaan tyyliin kuin VHS.nauhurilla.Mutta on hieman työläämpää.Esim: Jos keskeytät leffan katselun ja suljet Telkkarin joudut ajastamaan digivirittimen ohjelmalle muuten menee samoin kuin videonauhurilla elikä DVD-levy sisään ja oikea kanava DVD tallentimelle.Tekniikka tosin menee koko ajan eteen päin.Uusia laitteita tulee markkinoille jatkuvasti.
   
 7. A_SA

  A_SA Member

  Liittynyt:
  22.01.2007
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Selvä, kiitos inffosta!
  Miten ne vielä digiteeveettömänä aikana toimivat? Onko kaikissa sisällä tv-viritin vai miten ne nauhoittavat?
   
 8. lhotse

  lhotse Member

  Liittynyt:
  25.09.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Oikeastaan Digi-TV ei ole välttämäton hankinta joissakin se on vain asennettu televisioon valmiiksi.Mutta kun siirrytään digiaikaan 2007 elokuussa niin 2 digiviritintä kannattaa olla jos haluaa selviytyä samanaikaisten nauhoitusten ja katselun kanssa.Eli jos ei ole digitelevisiota niin hommaa vaikka 2 edullista digiboxia. Toisella virittimellä pelkästään nauhoitellaan ja toisella katsellaan.Mutta jos haluaa laadukkaammat (1 laite 2 viritintä )niistä joutuu maksamaan jonkin verran enemmän ja käyttökin on paljon helpompaa. Kun analogiset lähetykset loppuu niin yhdellä digivirittimellä nauhoitetaan ainoastaan sitä mitä television ruudusta näkyy. Kahdella virittemellä onnistuu katselemaan ja nauhoittamaan samaan aikaan eri kanavia. Kaksi erillista digiboxia tarvitsee myös kaksi antennituloa eli antennipistokkeeseen haaroituskappale + 2 antennijohtoa digiboxseille.
   
 9. lhotse

  lhotse Member

  Liittynyt:
  25.09.2006
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Lisään vielä tuohon edelliseen viestiini: Joka laitteessa olisi hyvä olla 2 scarttiliitäntää niillä se pelaa varmasti mutta jos on vain yhdet lähdot tai esim: vanhassa telkkarissa ei ole kun antennilitäntä niin en tiedä pelaako en ole kokeillut. Epäilen?
   
 10. juvii

  juvii Member

  Liittynyt:
  03.02.2005
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Niin onko nyt tietoa Digiboksista kaapeliverkkoon, jossa olisi 2 viritintä mutta ei kovoa?

  Minulla on myös DVD-kovotallennin, joten en haluaisi enää suotta ostaa kovalevyllistä digiboksia vain kahden virittimen takia. Kaksi digiboksiakaan ei oikein tunnu nykypäivän ratkaisulta.
   

Jaa tämä sivu