1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tallentava digiboxi ja PC

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi mybighead 28.02.2007.

 1. mybighead

  mybighead Guest

  ELI. neljässä kaupassa käytyäni en saanut vastausta kysymyksiin niin ajattelin että joku viisas osaisi antaa edes jotenkin tyhjentävän selityksen KO kysymyksiin.
  Eli olen uuno ja kysymys kuuluu: Olen ostamassa tallentavaa digiboxia ja kaikki muut HÄKSÄTTIMET on suht hallinnassa ko. laitteesta mutta!!! miten tallennetut ohjelmat/elokuvat ja miten/millä laitteella ne saa ketterimmin PC:lle eli poltettavaksi DVD muotoon ja onko mahdollista että ei tarvitsisi konvertoida ja pistää subeja ja ym.ym.ym.ym.ym. ennenkuin ohjelman /leffan saa DVD:lle niin että se jopa toimii normi DVD toisto laitteessa

  ("T: Jos teillä on jotain kysyttävää niin ottakaa yhteyttä ASIANTUNTEVIIN myyjiimme jotka auttavat teitä kaikissa digiasioissa")

  jo etukäteen kiittäen vai "toivonko tässä tulevaisuutta"
   
 2.  
 3. arskaxx

  arskaxx Active member

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  1,056
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Helpoin konsti olisi ostaa sellainen tallentava DVD, jossa on digiviritin ja kiintolevy ;)

  Tuo PC:lle siirto vaatii vähintään sen, että boxissa on USB2.0 liitin Esim. Topfield 5100,Humax 9200 ja Procaster 6200/6300.
  Olikohan niin, että Inverto boxilla sai tallennuttua siirrettävälle USB-kovalevylle ?

  Mistään noista ei kuitenkaan saa tallenteita ulos niin, että niitä ei pitäisi konvertoida DVD:lle polttoa varten. Tuo konvertointi ja polttaminen ei kylläkään niin kovin kauaa kestä, ehkä 15-20 minuuttia.

  Tutustu tuosta linkistä aiheeseen "boxista PC:lle ja DVD:lle"
  http://fi.wikibooks.org/wiki/Topfield_TF5X00/DVDn_Poltto
  Nuo ohjeet toimii kyllä muillakin kuin Topfieldin boxeilla.
   
 4. mybighead

  mybighead Guest

  Thank you very many eiköhän noilla saa aikaiseksi jottain vai pitäiskö ostaa pc:hen digikortti ja toinen kovalevy ja lähtee rakentamaan sitä kautta . Toisaalta herää kymysys että miksiköhän ei ole tehty tallentavissa suoraan sellasta formaattia tahi oikein standardia että olisi suoraan yhteensopiva pc:n kanssa
   
 5. arskaxx

  arskaxx Active member

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  1,056
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Saattaisi boxi hyytyä tallennuksessa, jos sen pitäisi lennossa pakata ohjelmat uudelleen, nythän boxit tallentaa ohjelmat juuri sellaisena kuin ne antennista/kaapelista tulevat.
   
 6. fevrier

  fevrier Member

  Liittynyt:
  03.02.2005
  Viestejä:
  72
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  mybighead (Newbie) 28. helmikuuta 2007 @ 13:47

  "arskaxx" antoi jo lyhyen ja melko tyhjentävänkin vastauksen sinulle. Niitä tuotemerkkejäkin lienee paljon, jolla homma hoituu. Haluaisin vain omaa uteliaisuuttani tyydyttääkseni kysyä sinulta, että miksi se konvertointi on mielestäsi hankalaa tai aikaa vievää? Sehän on vain raakaa "koneaikaa" ja sillä aikaa kun se tapahtuu, voit käydä vaikka jääkaapilla tai mahdollisen tyttöystävän luona, tai tehdä mitä tahansa tykkäätkin. Vai odotatko koneen ääressä valmistumista? En todellakaan kysy tätä ilkeilläkseni, vaan haluaisin itsekin oppia jotain uutta, koska konvertointi ei kai ole se suurin ongelma.
   
 7. mybighead

  mybighead Guest

  Jep jep eihän se varmaankaan ole niin kauhia homma mutta kun on kokemuksia vi***leen menneistä yrityksistä melko paljon niin olisi hemmetin mukavaa että homma toimisi sillälailla kun snap krakle ja pop eli yks kaks koli neli eli tosta poikki ja jenga perään tyyliin
  "koneethan on tahty helpottamaan elämää ei välttämättä hankaloittamaan niitä"
   
 8. Mummy

  Mummy Active member

  Liittynyt:
  26.06.2003
  Viestejä:
  2,856
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Eli alkuun sanasto tutuks.
  Muist laiteista tiedä mutta, Topfieldin(5x00) tallenteet on 1:1 anteniverkon lähetystenkanssa ja ne Demuxataan esim: projectxllä eikä convertoida, eli kuvan, äänen ja ... laatu pysyy samana.

  Edit: Oikeasti muuntotyö veisi tunteja elokuvalta eikä vain joitain kymeniä minuutteja kun se tehdään kunnolla, kuva kuvalta(25kuvaa per. sec.)... ...tietty uudemmat koneet nopeuttaa.
  Edit2: Entarkoittanut sitten millään pahalla äsköistä kommentiani, kuhan vaan kerroin "vanhoista" kokemuksista...

  Helppous on sitte toinen juttu, uusimmas mikrobitis oli mainos LGn tallentavast dvd/digibosiyhdistelmäst. Eiköhän sellasilla liene helpoin, editoinnist sit niin tie...
   
  Viimeksi muokattu: 03.03.2007
 9. 2fst4u

  2fst4u Member

  Liittynyt:
  25.10.2004
  Viestejä:
  36
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Osaakos kukaan antaa vinkkejä, kuinka Medion/Vision boksien tiedostot saa DVD-muotoon Vai onnistuuko tuolla ProjectX:llä? Boksista otettavat tiedostot eivät ole varsinaisesti mitään muotoa, sillä niillä ei ole mitään päätettä (tyyliin .rec). Laitteiden päivityssivuilta löytyy ohjelma, joka kääntää tuon ohjelman mpg muotoon, mutta ei miksikään muuksi.
   
 10. arskaxx

  arskaxx Active member

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  1,056
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kyllä se mpg-muoto kelpaa mille tahansa DVD-authorointi softalle ja ProjectX:lläkin voi niitä raakatiedostoja koittaa käsitellä.

  Ai niin vinkkejä saattaa löytyä tuosta keskustelusta http://keskustelu.afterdawn.com/thread_view.cfm/218370
   

Jaa tämä sivu