1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Tallentava digiboxi ei tallenna

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi helape 08.04.2013.

 1. helape

  helape Member

  Liittynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hankin äskettäin käytetyn diVision VDT5050 digiboxin mutta boxi ei löydä siinä olevaa Seagate Pipeline HD2- kovalevyään joten tallennus ei onnistu.
  PVR- valikosta oleva kovalevyn tiedot- kohta ei näytä mitään ja kovalevyn alustuskaan ei onnistu, voiko tuo kovalevy mennä rikki? Boxi toimii muuten tosi hyvin mutta tallennus ei onnistu. Jos tuon kovalevyn vaihtaa niin käykö tilalle mikä tahansa SATA- kovalevy vai pitääkö olla juuri samanlainen/- merkkinen?
   
 2.  
 3. ernold

  ernold Member

  Liittynyt:
  08.08.2006
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Osa virtalähteen kondensaattoreista on hajonnut. Mikäli vaihdat / vaihdatat ne konkat, kannattaa vaihtaa kaikki kerralla. Konkkia myy mm. Partco Helsingissä.

  Pahimmassa tapauksessa viallinen virtalähde on käräyttänyt myös kovalevyn, siitä selviää kovalevyn vaihdolla KUN se virtalähde on ensin kunnostettu.
   
 4. helape

  helape Member

  Liittynyt:
  08.04.2013
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Tässähän on ulkoinen virtalähde (AC Adapter, output 12V-1A), millä siihen konkat vaihdat? Se tosin käy melko lämpöisenä.
  Boxin takana olevassa jännitteen sisäänmenossa tosin lukee 12V-2.5A eli olisikohan tuo muuntaja liian heikkotehoinen, pitäisi kyllä olla alkuperäinen boxin mukan tullut.
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2013
 5. ernold

  ernold Member

  Liittynyt:
  08.08.2006
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  En tuosta ulkoisesta virtalähteestä tiennytkään.

  Jos sinulla sattuu olemaan joku sata kovalevy voit kokeilla sillä. Kun vaihdat levyn, digiboksi alustaa sen ja asentaa siihen firmwaren automaagisesti. Levyllä ei ole kokeilukäytössä väliä minkä merkkinen / kokoinen se on, kunhan on varmasti ehjä eikä sisällä mitään korvaamatonta dataa.

  Näin siis yleensä, ellei diVisionissa sitten ole muista merkeistä poikkeavat ratkaisut käyttöjärjestelmän osalta, mutta ei moinen kokeilu tilannetta pahennakkaan.

  Mikäli kovalevy on hajonnut, kannattaa se kokeilulevy pitää käytössä jonkun päivän ajan, ennenkuin ostaa kalliimpaa uutta av käyttöön tarkoitettua kovalevyä.
   

Jaa tämä sivu