1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Suosituksia kaapeliverkon HD-boksiksi

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi flipp 21.08.2012.

 1. flipp

  flipp Member

  Liittynyt:
  28.04.2005
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Vanhan Topfieldin (TF5100PVR) kovalevyn virtalähteen hajottua ja uuden HD-telkkarin myötä olisi aika päivittää digiboksi ja suosituksia kaivataan. Vaatimuksena olisi siis että boksi olisi HD, kaapelitalouteen ja tallentava. Myös ulkoiselle kovalevylle pitäisi saada tallennettua ja sieltä toistettua. Onnistuuko millään boksilla luotettavasti mkv-tiedostojen toisto ulkoiselta kovalevyltä? Olisi iso plussa... Entä onko markkinoilla boksia joka osaisi tallentaa jotakin järkeviä tiedostomuotoja eikä Topfield-tyyliin sellaiseen muotoon jota ei saa PC:llä millään pyörimään...

  Vanhaan Topfieldiin olen ollut erittäin tyytyväinen (lukuunottamatta tuota käytettävää tiedostomuotoa) eikä minulla olisi mitään uutta Toppya vastaan. Mutta onko tuo CRC-2400 todella niin huono kuin keskusteluissa usein sanotaan? Kaikki suositukset ja myös haukut eri laitteita kohtaan otetaan mielellään vastaan!

  EDIT: eipä taida tosiaan olla mahdollista edes näillä Cable HD Ready laitteilla toisto tietokoneella joten unohdettakoon se kysymys. Mutta entä jos ostaa esim. Topfieldin/muun merkin digiboksin sekä kotiin että mökille, niin pystyykö kotona ulkoiselle kovalevylle tallennettuja ilmaiskanavien ohjelmia toistamaan mökin boksista? Entäpä salattuja?
   
  Viimeksi muokattu: 21.08.2012
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  4,326
  Kiitokset:
  198
  Pisteet:
  93
   
 4. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  No Miraclebox kaapelissa ei edeleenkään salaa tallennuksia jos kanava on sillä maksu kanavalla mitä tallentaa. Kaverilla käytössä koko ajan ja näin toimii myös HD kanavat on salaamattomia jos vaan kanava on samalla kanavalla mitä tallentaa.
   
  Viimeksi muokattu: 22.08.2012
 5. flipp

  flipp Member

  Liittynyt:
  28.04.2005
  Viestejä:
  33
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Entä jos kyseessä ei ole maksukanava/HD-kanava? Ei salaa --> ei tarvitse olla samalla kanavalla? Mihin tiedostomuotoon tuo Miraclebox muuten tallentaa?
   
 6. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,856
  Kiitokset:
  188
  Pisteet:
  143
  Noi tiedostojen siirrot on tehty aika rasittaviksi nykybokseissa, joten en ota niihin kantaa sen ihmeemmin. Mutta itse HD-digibokseista sanoisin sellaisen, että kannattaa lueskella käyttäjien kokemuksia niistä. Oikeasti. Osa "luotettavista ja hyvistä merkeistäkin" on HD-maailmassa ihan jätettä. Esim. Topfieldin HD-bokseista on kuullut sellaista kauhutarinaa että oksat pois (ei tallenna ääntä, tai tekstejä tai kumpaakaan, jne).

  Toinen puoli on käytettävyys. AFAIK yhteenkään "normi-hd-boksiin" ei saa wanhojen Toppyjen tyyliin vaihdettua EPG:tä, jne haluamakseen. Ei edes Topfieldin HD-bokseihin. Ja jos olet noita wanhoja hyviä 5000-sarjan Topfieldejä käyttänyt niiden omalla EPG:llä joskus, tiedät mitä tarkoittaa "kaamea käyttökokemus" ;-)

  Oma wbox1 on semi-ok, vaikka siinäkin on omat kaameat aivopierunsa. wbox2 on parilla frendilläni, ovat olleet tyytyväisiä, mutten osaa itse sanoa boksista sen kummemmin mitään.

  Ja tosiaan, kaivaudu tuonne meidän hintavertailun puolelle, siellä on muutama sata käyttäjäarviota noista bokseista :) -> Cable Ready HD -digiboksit
   
  Viimeksi muokattu: 27.08.2012
 7. vinikka

  vinikka Regular member

  Liittynyt:
  04.05.2008
  Viestejä:
  313
  Kiitokset:
  1
  Pisteet:
  28
  Miraclebox tallentaa TS muotoon, ja jos ei ole HD kanava niin ei ole pakko olla samalla kanavalla. Ja jos jostain löydät ensimmäisiä CI+ tukevia firmiksiä niin sillon se tallentaa ihan normaalisti HD kanavaa vaikka ei ole samalla kanavalla salaamattomana. Vinkkinä semmonen linkki missä se on niin löytyy miracleforumista ruotsinkielisestä osiosta jostakin. Ei jaksa tähän hätään sitä ettiä.
   

Jaa tämä sivu