1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Street legal racing redline ongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi kaketsu_ 08.02.2012.

 1. kaketsu_

  kaketsu_ Member

  Liittynyt:
  05.08.2010
  Viestejä:
  68
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Noniin.
  Elikä siis latasin tuohon slrr:iin tuon 2.3.0 patchin, ja nyt latailin lisää niitä autoja, niin tuli sellainen ongelma vastaan, että melkein kaikki autot, mitkä olen ladannut, niin niihin ei saa niitä v6,v8,v10 jne. koneita. Mikähän olisi ongelma?
  Ja ne kaksi ylintä konetyyppiä, ne engine 1 ja 2 vai mitkä lie olivatkaan, niin niitä en saa kasattua, koska kun siitä ensimmäisestä valitsee sen lohkovalikon (block), niin peli sammuu ja tulee ilmoitus että "slrr lakkasi toimimasta, windows etsii/ei löytänyt ratkaisua blaablaa".
  Ja sitten siitä engine 2 kun valitsee kampiakselin, niin tulee sama juttu. Eli noita kahta ylintä konetyyppiä ei saa edes kasattua.
  Ja jos haluan ajaa noilla modi autoilla, niin pitää ostaa uusi auto, ottaa se irti ja laittaa tuohon modiautoon.
  Olisiko mitään mahdollisuutta saada nuo v6,v8 yms. koneet menemään noihin modiautoihin?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Saattaa olla että nuo automodit on tarkoitettu asennettavaksi ennen pelin patchausta. Jos homman tekee toisin päin modien vanhemmat tiedostot sotkevat pelin toimintaa ja peli kaatuu.

  Koita asentaa peli uudestaan, asenna sitten automodit ja kokeile toimivatko ne oikein. Jos toimivat kunnolla, patchaa peli ja kokeile toimivatko modit vielä. Jos toimivat, modit saattoivat ylikirjoittaa joitakin patchin tiedostoja kun asensit ne patchin jälkeen ja vanhemmat tiedostot eivät toimi kunnolla uudempien kanssa.

  Kun asennat patchin vasta modien asennnuksen jälkeen, homman pitäisi toimia kunnolla, koska patchi korvaa vanhat tiedostot uudemmilla sen sijaan että modit korvaisivat uudet tiedostot vanhoilla, jotka eivät toimi yhteen patchin korjattujen tiedostojen kanssa.
   

Jaa tämä sivu