1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Streaming video

Viestiketju Yleistä keskustelua digitaalisesta videosta -osiossa. Ketjun avasi kari 04.05.2001.

 1. kari

  kari Guest

  Haluaisin lisätä nettisivuilleni videonpätkän "streaminginä". En vain ole löytänyt mistään "ymmärrettäviä" ohjeita. Jos tiedät hyvän opuksen tai nettiosoitteen josta löytyy neuvoja, niin kerro!
   
 2.  
 3. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,812
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  Real on tunnetusti paras tapa (tai ainakin yleisin) tehdä streamingvideoita. En ole sen kummemmin tutustunut aiheeseen, mutta kannattaa mulkaista

  http://www.real.com/

  ..ja etsiä sieltä jotain ohjelmaa, jolla pystyy pakkaamaan RealVideota (pakkausohjelmilla on se paha puoli, että ne tuppaavat maksamaan).

  Toinen paikka lienee Microsoft -- Mikkisoftin ASF/Windows Media -formaatti alkaa olemaan myös suhteellisen yleinen nykyisin, joten sitäkin kannattaa kokeilla. Tuosta URLista löytyy imuroitavissa oleva Windows Media Encoder, jolla voit pakata tiedostot ko. formaattiin. Siitä en ole sitten täysin 100% varma, että miten saat videon laitettua niin, että sitä ei voi imuroida ollenkaan..

  http://www.microsoft.com/windows/windowsmedia/en/download/default.asp
   
 4. sakke3000

  sakke3000 Guest

  kopioin tuossa vähä aika sitten streambox vcr ohjelman, mutta ohjelma ei suostu lähettämään rekisteröinti hakemusta streambox.comiin. Missä vika?
   
 5. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,812
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  StreamBox VCR:ää tuossa muodossaan kuin se AfterDawn.com:sta löytyy, ei enää löydy "virallisesti". Ohjelman valmistaja, Streambox, ja Real kävivät mielenkiintoisen oikeustaistelun 1999-2000 välillä, jonka pohjalta Streambox joutui poistamaan Realin videopätkien talletusmahdollisuuden softastaan.

  Eli Dawnista löytyvä Streambox on epävirallinen vanha versio, jota ei virallisesti enää "ole olemassa". Tarjoamme softaa sivuilla lähinnä tutustumiseksi ja sen käyttö on laitonta ainakin Jenkeissä. Paketissa on mukana crack, joka purkaa Streamboxin rekisteröinnin, koska ko. rekisteröintiä ei ole enää mahdollista suorittaa.

  Eli instaa crack ja ihmettele sen jälkeen, se on siinä paketissa mukana.
   
  Viimeksi muokattu: 07.05.2001
 6. dRD

  dRD I hate titles Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  10.06.1999
  Viestejä:
  8,812
  Kiitokset:
  173
  Pisteet:
  143
  Muistuttaisin vielä, että lisäsimme jokin aika sitten sivuillemme suomenkieliset käyttöohjeet StreamBox VCR:ään. Eli jos kiinnostaa, niin tuonne matka:

  http://fin.afterdawn.com/artikkelit/
   

Jaa tämä sivu