1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

SteelSeries Apex ongelma

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi aaroaaro 26.10.2014.

 1. aaroaaro

  aaroaaro Member

  Liittynyt:
  30.07.2009
  Viestejä:
  56
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Terve.
  Ostin noin kuukausi sitten Apex näppäimistön. Seuraavina päivinä alkoi ilmaantumaan ongelmia. Y-näppäin ei toiminut muuta kuin todella kovaa painettaessa. Huomasin myöskin sellaisen ongelman, että alt + s + a yhdistelmä ei toimi samaan aikaan painettaessa. Tuota tarvitsen monessa pelissä, esim. Arma 3, DayZ.

  Noh, sitten eilen vein näppäimistön takuuseen giganttiin ja sieltä annettiin lähes samantien uusi näppäimistö tilalle. Nyt Y-näppäin toimii, mutta alt + s + a ongelma on edelleen. Jos nuo 3 nappia ovat samaan aikaan pohjassa, niin ei yksinkertaisesti tapahdu mitään.

  Osaisiko joku neuvoa? Googlaamalla en ole löytänyt mitään. Olen siis SteelSeries Enginen avulla myös varmistunut, että nämä napit eivät reagoi mitenkään samaan aikaan painettaessa.
   
 2.  
 3. NVIDIAgtx

  NVIDIAgtx Member

  Liittynyt:
  06.04.2014
  Viestejä:
  48
  Kiitokset:
  2
  Pisteet:
  18
  Juu eli itselläni on kyseinen näppis eikä toimi täälläkään kysyinen näppäin yhdistelmä. Muilla näpiksillä näyttäisi toimivan ihan hyvin. En tiedä yhtään miksi ei toimi kokeilin luoda makroa ei oikein onnistunut en itse ainakaan löytänyt mitään millä saisi nuo kolme näppäintä samaan aikaan pohjaan.
   

Jaa tämä sivu