1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

STEAM pelien maksujärjestelmä

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi weapea 23.12.2014.

 1. weapea

  weapea Member

  Liittynyt:
  18.11.2007
  Viestejä:
  69
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  ja taas on keksitty kuluttajia huijaava systeemi. Steam.

  ostin hyvässä uskossa netinkautta kirpparipelit (halflife kaikki osat) ja ajatelin reveta pelaileen, kas vaan, tää tarttee joitain rekisteröitymisiä steamin nettisivuille, vaikka cd;s on mukana kaikki paperit ja keywordit, ei kelpaa, koska alkuperänen pelin pelaaja ei o laittanu mukaan steam-keytään.!

  siis mikä järki? jos haluisin kopsata cd/dvd:n ja keyvordin, ni voisin myös antaa salasanan siinä mukana yhtämonelle kaverille ku oon kopsannu levyjä. ehkä kaikki ei vois yhtäaikaa pelata, mut mitä sitte ??? voishan ne laittaa rahastajat sitäkautta, että samalla keywördillä ei pystyis pelaan yhtäaikaa, sama vaikutus ilman pelleilyä. !

  mutta ei. kaikesta on saatava rahaa. eli nää laittaa tollasia rajotteita että on pakko ostaa uus peli, vaikka vanha on tossa vieressä ja siitä on aikanaan maksettu täys hinta, eikä uutta ees saa enää mistään koska sen valmistus on lopetettu!

  tällätavoin saadaan vaan retropelien pelaaminen loppumaan ku seinään!

  (kannatan just sitä mitä vastaan tällainen on keksitty, just tätävarten!)
   
 2.  
 3. Agent_007

  Agent_007 Senior member

  Liittynyt:
  05.05.2003
  Viestejä:
  29,936
  Kiitokset:
  124
  Pisteet:
  143
  Ongelma on vain moninpelien osalta siinä, että jos joku Steam-tilin käyttäjä hankkii esim. huijaamalla bannit niin siinä menee kyseisen Steam-tilin oikeudet pelata tuota peliä. Pelkällä CD-avaimella pelatessa tuota huijaria ei voi oikein selvittää.
   
 4. Axu_

  Axu_ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  14.10.2008
  Viestejä:
  9,819
  Kiitokset:
  237
  Pisteet:
  123
  Käytettyjen pelien myymisen Steam on tehnyt vaikeaksi, koska peli sidotaan juuri yhteen Steam-tiliin, mutta tarjoaa Steam myös ratkaisun ongelmaasi: Half-Life ykkönen kaikkine lisäosineen maksaa 7,50€ ja kaikki tähän asti ilmestyneet Half-Lifet 18,50€.
  http://store.steampowered.com/search/?snr=1_4_4__12&term=half+life
   
 5. lettas

  lettas Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  03.03.2003
  Viestejä:
  3,710
  Kiitokset:
  91
  Pisteet:
  78
  Pelien myyjä on sitonut kyseiset half-lifet steam-tiliinsä ja pääsee niitä edelleen pelaamaan, vaikka myi alkuperäiset koodit ja levyt eteenpäin. Sanoisin että kysele rahat takaisin kaverilta.
   
  JoniS kiitti tästä.

Jaa tämä sivu