1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Spore ongelma

Viestiketju PC:n pelit -osiossa. Ketjun avasi ConBots 26.07.2011.

 1. ConBots

  ConBots Member

  Liittynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Asensin pelin, uusimman patchin siihen ja ongelman jatkuessa vielä päivitin näytönohjaimenkin. olen kokeillut myös minimigrafiikka-asetuksia vaan ei ratkaisua. Eli siis kun aloittaa uuden pelin (soluvaiheesta tietenkin) kaikki videot pyörii aivan mainiosti kunnes meteoriitti avautuu ja (luulisin että) luodun hahmon pitäisi näkyä. vaan perkele ei näykkään mitään! ainoastaan sitä solulimaa eli ei mitään ruokaa eikä solua millä aterioida. näytönohjain ei ole tuettujen listalla (NIVIDIA GeForce G 103M) muuten koneessa riittää tehot hyvinkin eli johtuuko ongelma siitä vai olenko vain käsi?
   
 2.  
 3. ConBots

  ConBots Member

  Liittynyt:
  26.07.2011
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  vai onko tämä yleinenkin ongelma mulla on ollu joskus samantapaisia ongelmia parin muun pelin kanssa esim NWN:ssä ei näkyny ukkoa millä pelasin mutta se ongelma ratkesi kun päivitin ajurit nyt en tiiä mitä tekisin paitti uuden näytönohjaimen osto mihin ei tosiaan riittä haluja ainoastaan tämän sporen takia mitä en oo nyt edes päässy kokeilemaan eli jelppiä kaipaisin
   
 4. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Juu, voipi hyvinkin olla ettei peli tue kyseistä (läppärin?) näyttistä. Tämä on aika yleinen ongelma monen halvemman läppärin kanssa kun niistä ei yleensä löydy pelikäyttöön sopivaa näytönohjainta. Läppäriin ei yleensä edes saa ostettu uutta näyttistä, ellei ole kysymys jostain pelikäyttöön suunnitellusta läppäristä joissa yleensä on erillinen näytönohjain. Tällaiset läppärit maksavatkin sitten jo ainakin 1000€ ellei enemmänkin.
   

Jaa tämä sivu