1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sovellus peliajan rajoittamiseen androidilla

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Wandii 09.09.2012.

 1. tarantella

  tarantella Senior member

  Liittynyt:
  20.10.2012
  Viestejä:
  2,322
  Kiitokset:
  529
  Pisteet:
  123
  Aika turhaa oli nostaa näin vanha, yli 4 vuotta vanha (22.09.2012) keskustelu uudelleen tapetille, mutta lapsiperheille tämä on tärkeä asia.
  Monissa tapauksissa niissä perheissä, jossa vastuulliset vanhemman seuraavat ja pyrkivät rajoittamaan yletöntä netin käyttöä, on asia päivittäinen riitelyn aihe.

  Kyllä tuo rajoitus on ainoa toimiva tapa toimia tuon ikäisten kanssa, joiden kanssa todella asioista sopiminen ei vielä pidä, kun satunnaisesti.

  Meidän perheenseen, kun laitettiin rajoituksset, ei asiasta ole tarvinnut keskustella, eikä riidellä sen jälkeen. Lapset hyväksyvät se, koska tietävät rajoituksen tulevan automaattisesti aina ennalta sovittuna aikana. Huom.
   
 2.  
 3. Yrjana

  Yrjana Member

  Liittynyt:
  05.01.2009
  Viestejä:
  38
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Ratkaisu Android-laitteille on F-Secure Safe, jossa selaimella pääkäyttäjä voi säätää ruutuajat lapsille viikonpäiville ja viikonlopuille sekä nukkuma-ajat. Safessa perhesäännöt on vain pieni osa kokonaisuutta eli kaikkea tietoturvaa, meidän perheessä se on PC:ssä, 13v pojan Android-puhelimessa ja vaimon Android-luurissa. Todella helppokäyttöinen ja toimiva. Suosittelen, jos on valmis maksamaan vähän tietoturvastaan ja siitä että pitäisi päivittäin huomautella ruutuajasta. iPhone onkin toinen juttu, Apple kun ei suostu siihen että jokin app kontrolloisi sen tärkeimpiä ominaisuuksia.
   

Jaa tämä sivu