1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

sopiiko perus pc kuulokkeet ps3

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi micro2013 06.06.2014.

 1. micro2013

  micro2013 Active member

  Liittynyt:
  03.09.2012
  Viestejä:
  1,248
  Kiitokset:
  26
  Pisteet:
  58
  moikka!

  hommasin siskon pojille ps3 konsolin ja ne kysyi että miten saa ps3 konsolissa toimimaan pc/audio kuullokkeet?

  pitääkö ps3 konsolissa olla sille omat ps3 kuulokkeet?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,573
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  58
  Mitkä tahansa tavalliset plugilla varustetut kuulokkeet toimivat kyllä PS3ssa, kunhan ne on kytketty oikein. Jos ääni viedään PS3lta esimerkiksi viritinvahvistimelle tai televisioon, on helpompaa käyttää TVn tai vahvistimen kuulokeliitäntää, jos sellainen laitteista löytyy.

  Suoraan konsoliin kytkeminen on vaikeampaa, koska konsolissa ei ole suoraan kuulokeliitäntää. Ääni on otettava tällöin ulos analogisella piuhalla ja kytkettävä kuulokkeet sen jatkoksi sopivalla adapterilla. Konsolin asetuksista kytketään tällöin ääni tulemaan ulos analogiliitännän kautta. Äänenvoimakkuus voi tällöin jäädä vähäiseksi, koska välissä ei ole vahvistinta, eikä äänenvoimakkuutta useimmiten voi säätää. Tämän voi korjata hankkimalla väliin sopivan kuulokevahvistimen, mikäli pelihuoneesta ei jo valmiiksi löydy viritinvahvistinta tai televisiota, jossa on kuulokeliitäntä.

  Tietokonepuolella yleiset USB-kuulokkeet eivät välttämättä kaikki toimi PS3n kanssa, mutta PS3-yhteensopvia mallejakin on markkinoilla, tämä kannattaa pitää mielessä USB-kuulokkeita hankkiessa. USB-kuulokkeet kytketään konsolin USB-portteihin.
   

Jaa tämä sivu