1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony Tablet S + PS3 ohjain ja uusin Android

Viestiketju Android -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi Seke88 27.11.2012.

 1. Seke88

  Seke88 Member

  Liittynyt:
  29.06.2011
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli tuli poimittua tuollainen WiFi versio 32 gb:n muistilla Gigantin alehyllystä. Täysin uusi laite 12 kk takuulla 250 eur. Mielestäni hinta ei ollut paha kun tuohon hintaan ei saa oikein mitään ja tämän laitteen pitäisi kuitenkin olla ihan kohtuu hyväkin!

  Laite on ensimmäinen tablettini ja ensimmäinen android laitteeni. Paketista otettaessa käyttiksen versio oli joku ikivanha, joten tyrkyllä oli heti päivityksiä. Hiukan kummallisesti päivitys ei kuitenkaan suostunut asentumaan koska akkuvirta oli niin vähissä (vaikka laite oli kytketty verkkovirtaan ja virtaa yli 25% tunnin latauksen jälkeen)

  Ehdin latausta odotellessa selailla tuotteen tarkempia tietoja ja ominaisuuksia. Iloinen yllätys oli että laitteeseen saa kytkettyä myös PS3 ohjaimen jolla pelien pelaaminen käy kuin tanssi (laitteeseen on valmiiksi asennettu Crash Bandicoot PS1 peli), tosin tuohon tarvitaan erillinen USB kaapeli koska laitteessa on vain micro USB liitin.

  KUITENKIN ITSE KYSYMYKSEEN:
  Netissä peloteltiin että mikäli laitteeseen päivittää uusimman Android version (Ice Cream Sandwich???) tuo PS3 ohjaimen tuki häviää??? Voiko tämä pitää paikkansa, tai tietääkö joku ihan omasta kokemuksesta totuuden??? En haluaisi lähteä metsästämään tuota USB kaapelia vain todetakseni että ohjainta ei enää saakkaan kytkettä laitteeseen...
   
 2.  

Jaa tämä sivu