1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Ongelma Sony KDL-50W656A vinkuminen/sirinä

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi vihviuh 01.05.2017.

 1. vihviuh

  vihviuh Member

  Liittynyt:
  08.09.2008
  Viestejä:
  42
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Moro!

  Tänään tuli katseltua useampi tunti putkeen Netflixiä ja pauselle laittaessa ihmettelin, että jokin vempain pitää todella vmäistä vinkumista. Paikansin kyseisen vinkumisen/sirinän televisioon ja käytin televisiota pois päältä. Ei mitään vaikutusta vinkumiseen. Sen jälkeen pidin virtoja kokonaan pois päältä hyvän aikaa ja uutta kokeilua - vinkuminen jatkuu.
  Ei muuta kun televisio vinoon ja mute päällä paikantamaan tarkemmin vinkumista. Sen saa paikannettua tarkasti sinne "paksuun" osaan televisiota, jossa oletettavasti kaikki tekniikka on (tarkalleen ottaen paksun osan oikeaan ylänurkkaan television takaa katsottuna).

  Googlen perusteella television kelat alkaa pitämään ääntä ja korjauksena lakkaus? Pitääkö paikkansa vai olenko aivan hukassa? Mitä lakkaa sinne suihkitaan ja kuinka paljon. Takuu sopivasti tainnut mennä jo umpeen kun loppuvuodesta 2013 taisin television ostaa..

  Kiitoksia avusta jo etukäteen!

  Edit: Sen, että kerkesin napata television lattialle tv-tasolta purkaakseni sen, niin vinkuminen loppui. Mystinen kapistus.

  Edit2: Sirinä oli murheista pienin. Televisio takaisin paikalleen ja päälle - liitteen mukaista kuvaa alkoi tarjoamaan. Eli tasan tarkalleen puolesta välin ruutua valkoisena. Vasemmassa laidassa kaksi n. 10 cm kaistaletta eri sävyn valkoista mitä muuten.
  Ja ei, en vääntänyt ruutua mihinkään suuntaan nostaessa tai muutakaan iskua tv ei saanut. Eipä tullut katsottua kuvaa silloin, kun kapistus oli lattialla, kun ruutu oli seinään päin ja murehdin vain vinkumisesta.
  Mitähän tälle osaa tehdä tai voiko television huoltaja tehdä mitään?
   

  Liitetyt tiedostot:

  Viimeksi muokattu: 01.05.2017
 2.  

Jaa tämä sivu