1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony DCR-HC37 Kansi ei mene kiinni

Viestiketju Videokamera -keskustelu -osiossa. Ketjun avasi maukku 11.01.2009.

 1. maukku

  maukku Regular member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  234
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Moro

  Tässä yllättäen kun kaivoin kameran tallesta ja ajattelin hieman filmata, niin huomasin ikäväkseni, että kun pistin kameran päälle ja aukaisin kannen saadakseni kasetin sisään, rupesi näytössä vilkkumaan C:32:11 ilmoitus ja myös alhaalla oli vinguntailmoitus, että virtapiuha pitäisi laittaa kiinni. Noh, virtapiuha kiinni, muttei mitään tulosta. LCD-näytön keskellä vilkuttaa myös eject-merkki jatkuvalla syötöllä. Takuuta ei enää ole, itseasiassa kamera kosahti samaan aikaan kuin takuukin.

  Selailin ympäri nettiä virhekoodin kanssa ja tuloksena löytyi pääasiassa ongelmia, joissa sakki ei saa kasettia kamerasta ulos, samalla virhekoodilla välkytettynä.

  Jossain keskustelusivun kryptien syövereissä puhuttiin myös kameran patterin (eli se pikku lituska) irroittamisesta... Tiedä sitten, pitäisi alkaa repimään ruuveja auki kamerasta ja se tuntuisi olevan viimeinen vaihtoehto...

  Onko kenelläkään Sonyn kameran omistajalla ollut\on samanlaista ongelmaa ja onko siihen löytynyt minkäänlaista ratkaisua? Ei tekisi heti mieli mennä viemään korjattavaksi koska valmiiksi paha mieli tuosta paskasta ja olen aikamoisen varma, että huolto kynyttää tapposumman saadakseen kameran toimimaan.
   
 2.  
 3. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Olethan kokeillut kameran resettiä siinä LCD-näytön saranan vieressä?
   
 4. maukku

  maukku Regular member

  Liittynyt:
  12.04.2006
  Viestejä:
  234
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kyllähän tuota tuli kokeiltua, mutta laihoin tuloksin. :/

   

Jaa tämä sivu