1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys Sony Bravia KDL-42W805B:n kuva ei näytä sulavalta?

Viestiketju Televisiot -osiossa. Ketjun avasi mQ_ 08.08.2015.

 1. mQ_

  mQ_ Member

  Liittynyt:
  03.05.2009
  Viestejä:
  17
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei,
  Ostin ensimmäisen smart-tv:ni tammi-helmikuussa. Katselin ominaisuuksia ja päädyin 42-tuumaiseen Sonyyn, jossa on "X-Reality PRO" ja "200Hz Motionflow-liikkeentehostus". Voisiko joku valottaa, mitä nuo käytännössä tarkoittavat? Kuva näyttää liikkuvan ihan samalla tavalla kuin aiempi tv:ni, 32-tuumainen Philips, jossa ei ole liikkeentehostusta. Toisten tv:iden kuva näyttää sulavalta ihan perus antennikäytössäkin (parilla tutulla on liikkeentehostusta tukeva tv; ehkä jotain 100Hz-200Hz), mutta ko. tv:ssä en ole huomannut kuvan sulavuutta; en HDMI-kaapelilla muodostetun 1080p-kuvan avulla, en YouTuben (tv:n oma sovellus) hd-laatuisissa videoissa, en tv:n katselussa.

  Olen yrittänyt eri kuvatiloja, joita on vaikka kuinka paljon. Jos laitat tuon asetuksen automaatille, se laittaa yleensä jonkun ihan asiaankuulumattoman tilan, esim. "Grafiikka" päälle, jolloin kuva muuttuu tummemmaksi kuin sen haluaisi olevan. TV:n yleinen kuvanlaatu on ihan hyvä, kaikkine parannuksineen. (576i näyttää olevan laatu mitä saa antennista)

  Epäilen myös antennia, sillä se ei edes tue HD-lähetyksiä, voisiko vanha antenni olla osasyynä sille, ettei digi-TV:n kuvan sulavuus tällaisessa televisiossa ei ole sellaista tasoa, kuin odottaisi?

  Tuota 1080p:n laatua kyllä ihmettelen, kuvanlaatu on tosi hyvä, tottakai; mutta kuva ei liiku edelleenkään odottamallani tavalla.
  Onko kellään mitään hajua, mistä tällainen voisi johtua? Onko minulla vain virheellinen yksilö?
   
 2.  
 3. vps358

  vps358 Active member

  Liittynyt:
  14.11.2009
  Viestejä:
  3,916
  Kiitokset:
  130
  Pisteet:
  73
  Yleensä nuo "parannustilat" ovatkin pilaustiloja.

  Antennissasi ei välttämättä ole mitään vikaa, koska se antenni ei yksinään sitä HD:ta tee...
  HD-kanavat joko näkyy tai ei, ainoa "välimuoto" on, että näkyy pätkien ja palikoiden.

  Em. töllöstä on arvosteluja netissä...

  T: Vesku
   

Jaa tämä sivu