1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sony , Apple, vai Creative?

Viestiketju MP3-soittimet -osiossa. Ketjun avasi Quiote 09.02.2008.

 1. Heksamies

  Heksamies Member

  Liittynyt:
  02.11.2007
  Viestejä:
  98
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Juttuhan on tämä, että nykupäivän ipodeissa on tuo taajuusvaste matalien äänien osalta vaimentunut ja tämä on havaittavissa. Joten vaikka sinulla olisi käytössä kalliit ja tasaisesti toistavat hifi-kuulokkeet, kuulostaisi ipodin bassotoisto ohuelta, sillä taajuusvaste niissä on mitä on. Sitten kun yrittää ipodin "Equlla" käyttää Bassonkorostusta, niin ääni puuroutuu ja syy on täysin huonon equn.

  Nykypäivän ipodeista kun puhun, niin tarkoitan näitä uusia värinäytöllisiä 2 ja 3g malleja. Aivan ensimmäisissä mustavalkonäytöllisissä Ipodeissa oli parempi äänenlaatu kuin nykyisissä väriänäytöllisissä, tasaisempi taajuusvaste. Tästä on juttua netissä, jos joku haluaa perehtyä paremmin.
  http://snadiomena.net/jutut/236
  ***"Ensimmäisen sukupolven nanolle kumpikaan jälkimmäisistä sukupolvista ei kuitenkaan pärjää äänentoiston suhteen, sillä 2G ja 3G nanoihin verrattaessa 1G nanossa on huomattavasti puhtaampi äänentoisto."
  ***"Lisäksi bassotäyteläisissä biiseissä 2G ja 3G nanot tuppaavat särkemään bassoa miltei ärsytysasteelle saakka taajuuskorjaimen säädöistä huolimatta - 3G nano ehkä jopa pikkuriikkisen 2G:tä enemmän. Ja taajuuskorjaimesta puheen ollen, sen esiasetusten vaihtaminen ei todellisuudessa vaikuta äänentoistoon kovinkaan paljon - tämäkin osuus oli 1G nanossa omassa luokassaan. Oi niitä aikoja."


  Taajuusvaste on siis esimerkiksi tämmöinen taulukko http://www.skenegroup.net/fi/images/philips_A_edge/Rightmark.gif
   
 2.  
 3. pseDe

  pseDe Guest

  Omassa 6G ipodissani ainakin paljon parempi ääni kun vanhassa creativessani. Olikos se zen photo tai joku vastaava. Oon kokeillut myös paria sonyn soitinta ja mun mielestä pieksee nekin.
   

Jaa tämä sivu