1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

soittajille

Viestiketju Muusikkojahti -osiossa. Ketjun avasi gerbiili 15.02.2005.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. gerbiili

  gerbiili Active member

  Liittynyt:
  07.08.2004
  Viestejä:
  1,848
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Olen pari kertaa tehnyt tätä aiemminkin, ja kokeilen että lähtisikö täältä käyntiin. eli tarkoitus olisi kasata porukkaa, jotka soittavat eri instrumentteja, ja joilla on mahdollisuus nauhoittaa soittoaan (vaikkapa tietokoneelle).
  homma etenisi:
  1. kasataan porukkaa.
  2. sovitaan soittimet.
  3. hieman keskustellaan siitä, minkälaista tehtäisiin.
  4. Ja nyt asiaan.A) Jokainen hoitaa soiton kotonaan/treenikämpällä/missä nyt pystyy,B) lähettää nauhoituksensa eteenpäin seuraavalle. Mahdollisuushan on esim. ettei rumpalia löydy, niin valmiilla rumpokompeilla tyyliin 1-10 rytmitystä ekalle menemään,(tämähän on kohta A) kuuntelee miettii ja soittaa ja miksaa (mikäli mahdollisuus/taito). tämähän mahdollistaisi vaikka tyyliin humpasta sepulturaan musiikkityylitkin. sen jälkeen,(kohta B jälleen) menisi sen hetkinen tuotos seuraavalle ja kohta A lähtisi. asia on ainostaan kiinni siitä millaisen porukan saa kasaan.
  yleensä olen enemmin tehnyt tuttujen kanssa tätä, siksi olisi mielenkiintoista kokeilla miten asiat toimisivat näin sovittuina. kiinnostuneet voi postailla listaan, ja keskustella jo keskenäänkin minkälaista soittaisi, millä soittimella yms.


  editoin varmaan viestiä sitä mukaa kun huomaan joitain tärkeitä pikkujuttuja jättäneeni pois..
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu