1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sly Thieves in Time pelin kannessa punainen "lukko"

Viestiketju PS3 -osiossa. Ketjun avasi Ihmettelija1 13.11.2013.

 1. Ihmettelija1

  Ihmettelija1 Newbie

  Liittynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Mikähän tämä punainen "lukko", oletettavasti, on kun ei saa peliä auki? On tuossa sivussa keskellä mistä normaalisti avattaisiin peli siististi, mutta nyt tuo punainen neliö estää avaamisen. Onko kellään tietoa miten tämän saa peliä vahingoittamatta auki?
   
 2.  
 3. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Jos koteloissa on normaalisti joku klipsi, niiden pitäisi kyllä ihan näppivoimin avautua ilman suurempaa väkivaltaa. Jos haet täältä tietoa miten varastetun pelin varkaudenestolukon saa auki olet väärällä foorumilla. Täällä ei kannusteta rikolliseen toimintaan, eikä katsota hyvällä sitä että siitä keskustellaan. Noita ei yleensä maallikko saa auki hajottamatta koko koteloa(niiden tarkoitus on estää varkaita pääsemästä käsiksi varastettuun tavaraan ja monesti ne sisältävät myös hälytintarran). Avaamiseen tarvitaan kaupasta löytyvä työkalu tai avain, joka yleisimmin sijaitsee kassalla, useimmiten tiukasti kassapöytään kiinnitettynä.

  Mikäli olet pelin ihan laillisesti ostanut, myyjän olisi pitänyt poistaa varkudenestolukko myyntitapahtuman yhteydessä. On mahdollista että sen poistaminen unohtui kiireessä tai jonkun muun sekaannuksen takia. Mene takaisin liikkeeseen pelin kera, mukanasi ostokuitti ja henkilöllisyystodistus, jotta voit todistaa ostaneesi pelin heiltä. Mikäli olet varastanut pelin, teon tunnustaminen ja varastetun tavaran palauttaminen voi vaikuttaa rangaistukseen lieventävästi.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2013
 4. Ihmettelija1

  Ihmettelija1 Newbie

  Liittynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Enhän minä nyt tyhmä ole? Ihan hetihän tämä peli on varastettu, kun tuo punainen klipsi oli _pakkauskääreen_ sisällä, jota tuskin kassalla avataan sen kovan virallisen kaupan suojakotelon lisäksi. Onpas tämä suomi mahtava maa, kun syytellään heti varkaaksi, kun neuvoa kysytään, sietäisitte hävetä. Ehkä jo ennestään varastetun tavaran voi sitten väkivalloin sieltä repiä, kun kunnon kansalainen taas haluaisi pitää pelin ehjänä siitä hirveän hinnan maksettuaan.
   
 5. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Pyydän anteeksi jos syytin sinua varkaaksi, se ei ollut tarkoitus. Kuten sanoin foorumimme säännöt estävät tarjoamasta apua, jos epäilys on että kysessä on laitonta toimintaa.

  Ongelmahan on siinä että en ole tuollaista klipsiä itse koskaan nähnyt käytännössä, enkä voinut tietää että sellaisiakin koteloita on joissa tuo klipsi on käytössä. Vaikka olenkin elokuva- ja pelifriikki, ei tuommoista kotelomallia ole itsellä vastaan tullut.

  Katseleppa josko klipsissä olisi joku nuoli tai muu sellainen, joka opastaisi mihin suuntaan sitä pitää vetää/työntää että kotelo aukeaa. Joissakin tapauksissa klipsi on jopa murrettava irti että kotelon saa auki. Joissakin Blu-Ray kotelossa olen nähnyt klipsiä joka pitää kotelon etureunasta peukalolla naksauttaa auki että kotelo aukeaa.
   
  Viimeksi muokattu: 13.11.2013
 6. Ihmettelija1

  Ihmettelija1 Newbie

  Liittynyt:
  31.10.2013
  Viestejä:
  11
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  1
  Ja näin, kävin sitten tänään kaupassa kysymässä mistä on kysymys ja oli sellainen hälytin jonka olisi kuulunut hälyttää portilla. Myyjä naureskeli hieman nolona, että miksihän sitä ei ole otettu pois kassalta. Loppuupa tähän sielläkin asiointi.
   
 7. Tiger25

  Tiger25 Active member

  Liittynyt:
  13.05.2011
  Viestejä:
  1,574
  Kiitokset:
  72
  Pisteet:
  78
  Juu, tuota vähän ounastelinkin alkuun, sillä yleisimmin peli- ja leffakotelot ovat sellaisia että ne saa helposti sormivoimin auki vaikka niissä jotain klipsejä olisikin.

  Kyseessä oli siis sittenkin varkaudenestoon tarkoitettu hälytin. En kyllä ymmärrä itsekään miksei sitä otettu kassalla pois, kun se oli kuitenkin deaktivoitu myyntitapahtuman yhteydessä, muuten olisit varmasti huudattanut hälyttimiä ovella.
   

Jaa tämä sivu