1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Kysymys SLI Päivitystä koneeseen

Viestiketju Uutta tietokonetta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi Legitti 28.07.2014.

  1. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
  2.  
  3. JoniS

    JoniS Active member

    Liittynyt:
    06.10.2008
    Viestejä:
    2,951
    Kiitokset:
    261
    Pisteet:
    93
    Viekö 3 paikkaa tuo asuksen jäähy? Jos vie niin toinen korteista "tukehtuu" kun jää parin millin rako mistä se ottaa toisen kortin kuumat ilmat sisään.
     
  4. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    http://www.jimms.fi/tuote/GTX780-DC2OC-3GD5
     
  5. Lurluck

    Lurluck Active member

    Liittynyt:
    14.11.2010
    Viestejä:
    3,422
    Kiitokset:
    117
    Pisteet:
    73
    Gigabyten Windforce kortti on aika matala ja niitä melkeimpä suosittelen SLI kokoonpanoon, ellet ole jo ostanut.
     
  6. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    no hitto ku on jo yks tollanen Asus :(
     
  7. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
    Tossa nyt yksi emoehdotus, tuo gtx780:lla näyttäs olevan 2 slottinen kortti niin
    [​IMG]
    http://www.jimms.fi/tuote/MAXIMUS-VII-RANGER
    Tuohon menee ainakin 3 slottiset kortit, eli 2 slottisella kortilla olisi happirakoa sen yhden slotin verran
     
  8. Themu

    Themu Active member

    Liittynyt:
    18.01.2006
    Viestejä:
    3,105
    Kiitokset:
    85
    Pisteet:
    78
    Jäähdytyksellä ei ole merkitystä jos gpu on sama. Eli laita windforce ylös ja asus alas.
     
    Legitti kiitti tästä.
  9. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Täytyy kokeilla noin. Eli valmistajalla ei niin väliä?
     
  10. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
  11. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
    kyllähän tuo käy, luultavasti hieman parempi kuin linkkaamani kellotusominaisuuksiltaan ja väyliltään
     
  12. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Täytyy tuolla mennä varmaan sitten, miten jos tohon haluaa 3 way sli, onnistuuko? jos asuksen kylkeen ostais esim 2x gigbytejä
     
  13. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
    Ei onnistu, sli vaatii muistaakseni väh 8x nopeuksisen pci-e paikan/kortti
    amd:llä voi vetää cf:ään vaikka tuolla 4x nopeudella

    tuossa emossa:

    "
    - 2 x PCI Express 3.0/2.0 x16 slots (Red, single at x16 or dual at x8/x8 mode)
    - 1 x PCI Express 2.0 x16 slot (Black, max. at x4 mode)*
    - 3 x PCI Express 2.0 x1 slot"

    Tuossa emossa ois valmiudet kolmelle kortille mutta riittääkö kopassa tila (ja poweri pitää olla taas ytympi jos kolmea korttia meinaa)

    http://www.jimms.fi/tuote/Z97-PROFESSIONAL

    Tuossa emo joka tukisi 16+16+8+8 (eli neljää korttia ilmeisesti)
    http://www.jimms.fi/tuote/GA-Z97X-GAMING-G1

    Ja tuossa ilmeisesti olisi tuki neljälle kortille x16 nopeudella
    http://www.jimms.fi/tuote/7914-001R
     
  14. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Mites 1500w poweri ja Fractal Design ARC XL
     
  15. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
    pitäisi toimia, jokin noista yllämainituista (väh 3 korttia) tukeva emo niin kyllä tuohon sun koppaas pitäisi mahtua mokomien
     
  16. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Onko tää ainoo joka tukee 4 korttia?
    http://www.jimms.fi/tuote/7914-001R
     
  17. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
  18. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
  19. Gereti

    Gereti Senior member

    Liittynyt:
    08.10.2011
    Viestejä:
    8,354
    Kiitokset:
    425
    Pisteet:
    143
    [​IMG]
     
  20. Legitti

    Legitti Active member

    Liittynyt:
    12.10.2008
    Viestejä:
    1,176
    Kiitokset:
    58
    Pisteet:
    78
    Eli ei mitäänkö? Vai kannattaako satsata tohon satasen kalliimpaan emoon?
     
  21. BPVest

    BPVest Senior member

    Liittynyt:
    26.03.2010
    Viestejä:
    17,608
    Kiitokset:
    701
    Pisteet:
    173
    Minkä takia kannattais? Toi kalliimpi emo tukee max x8+x8, koska LGA1150 kannan prossu tukee 16 Pci express lanee eikä se 16 taivu mitenkään esim x16+x16+x8+x8.

    Pci express x8 riittää mille tahansa kortille. Jos pistät 4 tollasta, ne käy max "x4" jos on 4 korttia käytössä, koska 16 lanee ei taivu enempään.
     
    Legitti kiitti tästä.

Jaa tämä sivu