1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Skype tunnari suljettu/yhdistetty?

Viestiketju Vapaata keskustelua -osiossa. Ketjun avasi Jarm 25.08.2018.

 1. Jarm

  Jarm Member

  Liittynyt:
  10.01.2009
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Moit!

  jonkun aikaa on näyttänyt siltä, (joskus viime vuodelta), jotta Skaippi on yhdistänyt nimelläni ja lempparillani olevat Skype tunnukset.

  Tässä on harmittavaa se, että harrastushommissa taitaa olla niin jotta tunnetaan toisia kuten mut lempparilla. toinen harmillinen asia on osoitteiston yhdistyminen.

  Onko muilla Skype käyttäjillä käynyt moista?

  Skypen käyttö muuten kuin perheen, sisarusteni kesken ja harrastuksien kanssa on hyvin vähäistä, joten olisi mulle mielekkäämpää jos koko Skype olisi vain "lemppari"-tunnuksella. Yritin katsoa skypen asetuksista miten "käyttjänimeä" muutetaan vaan en keksinyt. Osaisiko joku lukijoista neuvoa?

  Muuta Skype mallista en osaa sanoa kuin "..ja koe uuden sukupolven Skypen Windows versio 10." joka lukee heti aloituksessa.

  Lemppari käyttäjätunnuksella oleva skypetilin palautus onkin sitten 24 h homma jonka jätin kesken. Skypeltä tulee "koodi" ja sitten pitää vastailla kysymyksiin, tietty nimi ikä entisiä salasanoja - kuka muistaa- ja joitain tunnistautumiskysymys vastauksia joita olet sinne syöttäny "suurten pellonrsivausten aikaan" (= eli jolloin asia oli uusi)… näin ollen homma jäi kesken..

  Ja harrastuksen takia pitäisi alkaa FB, WU käyttäjäksikin , niistä ehkä jonain päivänä eri säikeessä..

  T: Jarm
   
 2.  
 3. Jarm

  Jarm Member

  Liittynyt:
  10.01.2009
  Viestejä:
  25
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jeps!
  Microsoft account postittaa, jotta tilin "omanimi" palautus ei onnistu kokeile täyttää kyselykaavake täydellisemmin ja muistaa mitä alkuperäiseen olet kirjoittanut...
  joten "omanimi" ja "lemppari" Skype on yhdistetty, aiheuttaa uuden tilin.. jos ei keksi nimen vaihtoa..
   

Jaa tämä sivu