1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sisäantenni hakusessa

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi jalundan 12.08.2008.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. jalundan

  jalundan Member

  Liittynyt:
  26.06.2008
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Olen tässä nyt koittanut viritellä Fuj:Techin usb tikulla kuvaa koneelle, mutta ongelmana on heikko "kuuluvuus". Eli minulla on tällainen ongelma, että talon toisella puolella (maston puolella) kuva näkyy tikun mukana olevalla miniantennilla varsin hyvin. Sitten kun vien talon toiseen laitaan (ilmeisesti väärällä puolella mastoa) niin saan signaalin laaduksi 0-10%. Molemmissa paikoissa signaalin taso on 100%.

  Olen koittanut tehdä tämän: http://www.kyrsa.com/diy/diy_digitv_antenni_v2.gif mutta siitä ei ole apua.
  Olen koittanut clas ohlsonin sisäantennia: http://www.clasohlson.fi/Product/Product.aspx?id=23606172 mutta siitä ei ole apua.

  Olenkin hieman epätoivoinen tämän kanssa. Mitä vielä voisin koittaa. Kaapelin vetäminen toiselle puolelle ei ole missään tapauksessa mahdollista.

  Onko jotain hyvää sisäantennia mitä suosittelisitte? Mieluusti vahvistimella. Ja jos vaan mahdollista, niin antennia saa palautusoikeuksisesta kaupasta (esim. gigantti, clas ohlson) niin olisi hienoa.

  Asun Tampereen keskustassa, joten ongelmana ei pitäisi olla edes katvealue. Veikkaan että ongelma tulee vain siitä että olen väärällä puolella mastoa tämän kanssa.. >:/
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu