1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sinistä ruutua pukkaa.

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi FiveBridges 08.11.2019.

  1. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,611
    Kiitokset:
    527
    Pisteet:
    123
    Win 10 alkoi sekoilemaan.
    Näyttää vaan sinistä ruutua ja sammuu käynnistyy vuorotellen.
    Sen verran aukeaa,että näyttöön tulee kuvaa ja sitten taas heti tilttaa.
    Mitään ei ehdi tekemään.
    Jotakin AMD näyttispäivityksiä tuli ja sitten sekosi.

    https://imgur.com/a/HJeSnz5
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2019
  2.  
  3. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,445
    Kiitokset:
    900
    Pisteet:
    193
    Kokeile tuon ohjeen mukaan estää automaattinen uudelleen käynnistyminen:
    https://keskustelu.afterdawn.com/threads/blue-screen.773932/#post-5175917

    Edit. En ajatellut loppuun. Kokeile, jos saisit koneen pysymään vikasietotilassa päällä sen aikaa, että voit tehdä em. muutoksen.

    Edit2. Tietysti voi tehdä suoraan järjestelmänpalautuksen, jos vikasietotilaan käynnistys onnistuu. Ennen päivitystä tehtiin varmaankin palautuspiste.
     
    Viimeksi muokattu: 08.11.2019
  4. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,349
    Kiitokset:
    817
    Pisteet:
    123
    Jos ei windowsin kautta ehdi vikasietotilaan. Niin asennsumedia koneeseen kiinni ja asennuksen alkuvaiheessa valitsee "korjaa tietokone" vaihtoehdon ja sieltä kokeilee palautusta.
     
  5. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,611
    Kiitokset:
    527
    Pisteet:
    123
    Palautuspisteen kautta sain koneen pelaamaan.
    v***n päivitykset.:(:p:eek::D
     
  6. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,349
    Kiitokset:
    817
    Pisteet:
    123
    Hmm, mikähän päivitys sieltä on tullut? kun on tainnut viimeksi syyskuussa tulla uudet amd ajurit ja betoja ei updaten kautta taida tulla. Ja tuleekohan tuo päivitys uudestaan updaten kautta.
     
  7. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,573
    Kiitokset:
    3,706
    Pisteet:
    223
    Lykkää päivityksiä vuodella niin ei tule.

    Itse kauhulla odottelen vuodenvaihdetta. Ei taida olla mitenkään mahdollista lykätä lisää?
     
  8. FiveBridges

    FiveBridges Senior member

    Liittynyt:
    12.12.2014
    Viestejä:
    2,611
    Kiitokset:
    527
    Pisteet:
    123
    Tiedä sitten mikä oli lopullinen syy tähän häiriöön.
    Oliko se sitten päivitys vai jotakin muuta voinut tulla jotakin saastaa jostakin suunnasta.
    Se sitten on sotkenut,no pääasia,että nyt toimii.
     
  9. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,349
    Kiitokset:
    817
    Pisteet:
    123
    Ei taida, ainakaan ilman kikkailua. Ja toki se täytyy jossain vaiheessa joka tapauksessa päivittää.
    Suurin osa käyttää kymppiä kuitenkin ongelmitta päivityksistä ja versioista toiseen.
     
    wwallu kiitti tästä.
  10. wwallu

    wwallu Senior member

    Liittynyt:
    06.08.2014
    Viestejä:
    15,573
    Kiitokset:
    3,706
    Pisteet:
    223
    Tietoturvapäivitykset riittäisivät. Löytyi sattumalta suhteellisen toimivat näyttisajurit alkukeväältä ja legacykin pelaa. Vetää rotisko nekin uusiksi.
     

Jaa tämä sivu