1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Silverlight ongelma

Viestiketju Videon toisto -osiossa. Ketjun avasi Toitsu 05.11.2012.

 1. Toitsu

  Toitsu Member

  Liittynyt:
  03.09.2010
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Osoitteesa www.dartfish.tv olevien videoiden toisto ei onnistu. Vaatii silverlightin ainakin ja mahdollisesti muutakin. Video periaatteessa avautuu, eka frame näkyy mutta sitten alkaa ongelmat. Video lautautuu uudelleen ja uudelleen. Pari ekaa framea vain välähtelee. Tätä jatkuu hamaan tulevaisuuteen saakka. Ongelma alkoi win 7 sp1:n jälkeen. Onko ideoita? Asentelin javan, directX:n, näytönohjaimen ajurit sekä flashin uusiksi ilman muutosta tilanteeseen. Myös silverlightin poistin ja asensin uudelleen. Win 7 selaimina chrome, firefox ja ie. Sama ongelma kaikilla selaimilla. Toimii muilla koneilla jopa iosilla ilman ongelmia.
   
 2.  
 3. IlmoPJ

  IlmoPJ Moderator Ylläpitäjä

  Liittynyt:
  17.03.2006
  Viestejä:
  6,755
  Kiitokset:
  764
  Pisteet:
  193
  Meni tuohon osoitteeseen ja yrittäessäni avata videon, tuli ensimäisenä ilmoitus, että sivusto tarvitsee uusimman Silverlight version. Latasin sen, joka on Versio 5.1.10411.0.
  Sivuston videot näkyvät tuolla hyvin Chromella.
   
 4. Toitsu

  Toitsu Member

  Liittynyt:
  03.09.2010
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sepä se. Toimii kyllä kaikilla muilla koneilla. Kyse olikin siitä että mikä mahtaa kuvaillun kaltaisen ongelman aiheuttaa tällä kyseisellä ongelmatapauksella. Ongelmatapauksessa on uusin silverlight ja muiden sivustojen silverlight videot toimii ilman ongelmia. Ainoastaan tämän kyseisen sivuston ei suostu toimimaan ja koneen omistajalle kyseinen sivusto on tärkeä.
   

Jaa tämä sivu