1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sigmatek DVB 330 ei löydä kanavia

Viestiketju Keskustelua PC:n digikorteista -osiossa. Ketjun avasi willy70 21.09.2006.

 1. willy70

  willy70 Member

  Liittynyt:
  14.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Ostin Anttilasta/vaidoin Artec T14 kyseiseen korttiin koska ei toiminut My theather ohjelmalla"vaihtoivat mukisematta"Nyt tämä Sigmatek 330 asennus vaiheessa ei kylläkään mene laiteajureita asentamaan eikä myöskään Usb 2 ajuria,pitäisi kai olla US 2.0 T_TV Dongle.Ei löydy mistään kyseistä ajuria,vaikka kaikki kai pitäisi ohjeiden mukaan asentua automaattisesti.Monen asennuksen jälkeen löysi viisi radio kanavaa ja nekään ei kuuluneet kuin pätkittäin.Onko tietoa kyseisestä ongelmastavai onko kaikki kyseiset laitteet itse viriteltävä/etsittävä tieto jostain jos yleen sä onkaan tietoa.
   
 2.  
 3. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Ostinpa minäkin heräteostoksena tuon saman Sigmatekin laitteen kun Stockka myy sitä hintaan 69€. Näyttää olevan hieman kalliimpi tuolla Anttilassa.
  Ainakin Windows XP:n alla asennus sujui senverran nopeasti että en ehtinyt seurata käyttöohjeesta kaikkia vaiheita niin asennus oli jo valmis. Sen kerkesin kutenkin lukea että laitetta EI SAA kytkeä USB-porttiin ennenkuin CD:llä olevat ajurit ja mitä lie on asennettu. Senjälkeen kun työnsi tikun USB2.0 porttiin niin Windows heti tunnisti laitteen ja päästiin skannaamaan kanavia.
  Kun skannaus oli valmis niin kanavia oli löytynyt vain kanavanippu B:n alueelta, eli MTV3, Nelonen, Subtv ym.
  No, veikkasin että vika on tuon laitteen oman pikkuantennin riittämättömyys ja kytkin laitteen keskusantenniin. Tämän jälkeen skannaus löysi kaikki mahdolliset ja turhatkin kanavat aivan niin kuin pitää...

  Mutta kaukoohjainta en saanut vielä toimimaan, otin suojaliuskan pois ja yritin kaikkia konsteja mutta mitään ei tapahdu. Mittasin myös pariston jännitteen joka näytti olevan reilu 3 volttia joten syy ei pitäisi olla siinäkään...
   
  Viimeksi muokattu: 21.09.2006
 4. willy70

  willy70 Member

  Liittynyt:
  14.09.2006
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Pitkän virittelyn jälkeen kanavatkin voi olla että kun poistin kaikki Artecin T 14 tiedostot vasta sen jälkeen kanavia löytyi.Usb/laiteajuria asennus ohjelma laita mitän ohjeessa on eikä niitä löydy ainakaan kiekolta/sigmatecfinland.com,topronicsin"ilm.maahantuoja"ja laitevalmistajan kotisivulla ei ole edes kyseistä mallia.Kaukosäädin kyllä toimii ja ohjelmakin,mutta kuva/singaali pätkii,vaikka on Haman sisäantenni.Taas tulee mieleen onko samalla tavalla kuin Artec T 14 tuotu markkinoille ilman sen kummempia testauksia vaan rahastusmielessä.Jos ajattelee perus digiboksin saa 50€ ja pienen telkkarin 100€ ja uusia ja varmasti toimii.Itselläkin on tarkoitus et voisi katsoa läppärillä kesämökillä Tv:tä.Ilmeisesti tulee halvemmaksi vähemmän aikaa vieväksi normaali tv ja digiboksi.
   
 5. Japsu1

  Japsu1 Active member

  Liittynyt:
  05.09.2003
  Viestejä:
  2,563
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Joo, täytyy myöntää ettei tämäkään laite vastaa tarkoitustaan jos lähdetään siitä että sitä käytettäisi läppärin kanssa ilman keskusantennikytkentää. Tällaista mielikuvaahan valmistaja yrittää antaa kun laittaa myyntipakkaukseen kuvan jossa laitetta käytetään nimenomaan läppärin ja tuon pakkauksessa olevan avuttoman pikkuantennin kanssa.

  Itsehän sain laitteen toimimaan vasta yleisantennin kanssa mutta kun nyt olen sitä jonkin aikaa katsellut niin kyllä se tuntuu tälläkin antennilla aina välillä hieman pätkivän ja huulisynkka katoaa. Lisäksi vaikka se muka näyttää Ylen tekstitykset niin luvattoman usein jää rivejä näyttämättä. Ellei minulla olisi kohtuu hyvä tuo enkun ymmärrys niin olisi kyllä juoneen tullut selviä aukkoja kun äsken kokeeksi seurasin englantilaista Sydämen asialla" sarjaa hetken aikaa, sen verran jäi siitä tekstiä pois.
  Ja jos tallennan yle-teksteillä olevaa ohjelmaa niin eihän ne tekstit sitten enää mistään löydy siitä tallenteesta. Kuten saattoi arvata...

   
  Viimeksi muokattu: 22.09.2006
 6. hietjuha

  hietjuha Member

  Liittynyt:
  21.03.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  noniin! Menin halpaan ja ostin tollasen. Nyt oon skannaillu tolla pikkuantennilla monet kerrat ja mitään se ei löydä. Asun keskellä Lahtea, joten signaalinvoimakkuus pitäisi olla hyvä. KAiken lisäksi seitsemännessä kerroksessa. onko kenelläkään apuja?
   
 7. keijjoo

  keijjoo Member

  Liittynyt:
  13.04.2004
  Viestejä:
  79
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  eipä näy helsingissäkään dvb_330 ja oneforall taulu antennilla kanavan kanavaa,aika roska kapistus sanoisinkos..kuitenkin saman firman kookkaampi malli sellanen rööki askin kokonen möykky toimi pikkuantennillakin loistavasti läppärin kanssa joskus aiemmin..
   
  Viimeksi muokattu: 02.12.2006
 8. keijjoo

  keijjoo Member

  Liittynyt:
  13.04.2004
  Viestejä:
  79
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  .
   
  Viimeksi muokattu: 06.12.2006
 9. hietjuha

  hietjuha Member

  Liittynyt:
  21.03.2006
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No niin nyt kanavat näkyy, kun kävin ostamassa kunnon antennin. Signaali tolppa näyttää melkein täyttä. Tosin nyt löytyi uusi ongelma. Kun avaan tv jukeboxin niin ensimmäinen katselemani kanava näkyy hyvin, mutta kun vaihdan toiselle kanavalle niin kuva lopettaa näkymisen ja ohjelma menee jumiin. Minulla on uusin ohjelma ja ajurit. Epäilen, että vika on omassa koneessa, mutta mikä?
   
 10. floge

  floge Member

  Liittynyt:
  25.12.2006
  Viestejä:
  15
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  täällä vantaalla näkyy pikkuantenninkin kanssa, ihme juttu.. Millainen sisäantenni olisi hyvä, kun ei omassa huoneessani antennipistoketta ole?
   
 11. Mjeesus

  Mjeesus Member

  Liittynyt:
  28.12.2006
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mjuu. Minulla on kanssa pahat ongelmat. Vaikka asennus ja kaikki menee hyvin, laite löytyy ym. Niin kanavia ei vaan löydy. Vaikka laittaa talon antenniverkkoonkin kiinni. Ei niin mitään. Olis kyllä hyvä jos joku osais sanoa mikä on ongelmana. :(
   
 12. Haanrii

  Haanrii Member

  Liittynyt:
  13.01.2007
  Viestejä:
  46
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Kamppeen kanssa on todellakin saanut tapella ja tosiaan vielä ilman tuloksia... Uusimmat ajurit ja ohjelmat latasin valmistajan sivuilta, mutta ohjelmia skannatessa ei löytynyt mitään useilla yrityksillä. Eloa laitteessa on senverran ollut, että tuo pieni ledi vilahtaa vihreänä kanavia etsiessä. Kummallisen lyhyessä ajassa suorittaa etsinnän jos vertaa tuohon normi-digiboxiin.

  ^^
  Tosin suoritin rituaalin uudelleen eli poistin kaikki nuo softat ja ajurit ja puhdistin rekisteritiedot ja asensin alusta uusin ajurein ja softin (www.sigmatekfinland.com) ja kytkin laitteen adapterilla talon antenniin ja skannasin niin hyvin löytyi kaikki kanavat, mitkä näkyy myös tuolla normi-digiboxilla. Jälkeenpäin vaihdoin tuohon "matka-antenniin" ja kanavat nakyi silti hyvin antennin asettelun jälkeen. Singnaali on n. 70-80% ja se level vai mikä onkaa niin se on lähes aina täysillä.
  Eli hyvin on näkynyt kaikki ohjelmat ja nauhotukset ovat toimineet. Ohjelmalta olisi voinut toivoa parempaa tasoa, mutta ajaa asiansa.
  Kaiken työn jälkeen toimiva laite jopa kaukosäädintä myöten \o/
   
  Viimeksi muokattu: 08.02.2007

Jaa tämä sivu