1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sierra 4G LTE mokkulan yhteysongelmat!

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Jode007 15.04.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. Jode007

  Jode007 Regular member

  Liittynyt:
  01.01.2008
  Viestejä:
  282
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Joo eli ostin tuossa viime syksyllä puhelinpaketin mukana tuon Sierra 4G LTE mokkulan kun DNA liikkeessä suosittelivat sitä. Noh mietin että sama kokeilla ja ottaa myöhemmin sitten kiintee netti taloon.

  Joo no aluksi jouduin kärsimään tämän mokkulan kanssa semmosella asutusalueella missä ei ollut vielä 4G verkkoa se toimi vain 3G alueella joten kuten, mutta voin sanoa että päivittäin todella huonosti.

  Kuukausia myöhemmin muutin omilleni ja muuton jälkeen iskin mokkulan koneen kautta laturilla kiinni ja todella huonosti toimi kunnes tajusin että induktiiviset ikkunat eristäävät kuuluvuuden ainakin näin kuulin huhuja ja tulin siihen päätökseen.
  Viikkoja myöhemmin kärsin huonosta yhteydestä ja nettiä oli todella inhottava käyttää kunnes älysin että yhdessä kohdassa lähellä seinää ja elektronisten laitteiden lähelle esim. tietokone kajarin vierellä yhteys pelasi ainakin öisin todella nopeaa.

  Mutta nyt tähänkin päivään asti pari viikkoa sitten ilmeni isompia ongelmia jolloin älysin että nettiyhteys katkeili päivittäisesti tai yön aikana itsestään ja jouduin reboottaamaan koneeni että yhteys palasi takaisin.

  Ennen tuota vaihtoehtoa kokeilin näitä:

  - Sammuttaa mokkulan useaan kertaan
  - Katkaista yhteyttä ja yhdistää uudelleen
  - Nettiasetuksista käydä "Katkaisemassa manuaalisesti yhteyden ja yhdistämään uudelleen"
  - Vaihtaa kuuluvuusalueita yleensä se löytää DC:n

  Mikään ei näistä auttanut paitsi nyt olen joutunut käynnistelemään konetta useesti että saan mokkulan ja netin pelaamaan.

  Mikä voisi tosissaan olla ongelmana, vinkkejä pyytäisin..

  Voiko olla ajureissa jotain ja jos on mistä ne lataan koska tämän mokkulan mukana ei ole tullut mitään erillistä softa ohjelmaa paitsi jos kirjoitan http://dna.mokkula niin pääsen harvoin nettisivulla räpeltämään asetuksia tuloksetta.

  Olen päättänyt tällä viikolla purkaa sopimuksen ja pistin tilaukseen jo kiinteen laajakaistan, koska en keksi parempaakaan vaihtoehtoa enää.

  Viime hetken apuja tarviis vielä, kiitos :)
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu