1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sidewinder X6 käyttäjät!

Viestiketju PC:n rautaan liittyvä keskustelu -osiossa. Ketjun avasi junkkiz 10.07.2010.

 1. junkkiz

  junkkiz Regular member

  Liittynyt:
  21.09.2008
  Viestejä:
  199
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Eli kyseinen näppis maannut kaapin pohjalla jo joulusta asti. Syy siihen on että näppäimet reagoivat tosi huonosti, joutuu painaa jumalattoman lujaa että rekisteröi painallukset.
  Oli jo yksi vaihdossa, mutta uudessa sama vika. Ei koske kaikkia näppäimiä, vaan paria namiskaa, ei ollut samat uudessa ja edellisessä.

  Eli onko muilla omistajilla ollut vastaavia ongelmia?
  Olisiko tämä vain joku huono erä? Ja miten voisi olla mahdollista että saisin samasta erästä vaikka palautin puoli vuotta edellisen ostamisen jälkeen?

  Entäs tuo softa, tuntuu että reagoi tosi huonosti volyymi rullaan, ja nuo multimedia-näppäimethän ei toimi alkuunkaan esim. kun peli lataa jne. Saisiko tuota softaa vähän "kevyemmäksi" jollain konstilla, tai että tuo softa varaisi itselleen vähän enemmän resursseja?
   
  Viimeksi muokattu: 10.07.2010
 2.  
 3. ninjuzu

  ninjuzu Member

  Liittynyt:
  06.06.2010
  Viestejä:
  94
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  minulla oli aivan sama vika.. Näppis kesti sen 3kuukautta ja sitten esim R näppäin ei reagoinut kunnolla sitten viikun päästä ei T reagoinut kunnolla.ja volyymi rulla ei toiminut ollenkaan. joutui painamaan jumalattoman kovaa että reagoi. Mutta käytiin vaihtamassa vanha uuteen ni sitten toimi ja toimii vieläkin.


  Veikkaan että vaan huono erä
   
 4. junkkiz

  junkkiz Regular member

  Liittynyt:
  21.09.2008
  Viestejä:
  199
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ihme että samaa erää vielä puolen vuoden päästä :\

  No, nyt herää kysymys että vaihtaakohan Kodin Anttila (oli tarjouksessa :D) vielä kolmanteen, ja mitäs jos näppis on taas samasta paskasta erästä?
  Olisikohan mahdollista saada rahat takaisin? Kuulostaa toki ennenkuulumattomalta, mutta jos nyt näppis ei toisen jälkeen toimi niin en nyt samaa paskaa halua kotiin :D

  Keksiikö kukaan tuohon softa-puoleen mitään jos nyt sattuu niin että tulisi vielä kolmas näppis kotiin ja se ihmeellisesti toimisi?
   

Jaa tämä sivu