1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Selainkohtaisia tulostusongelmia

Viestiketju Tulostimet, näppäimistöt ja muut oheislaitteet -osiossa. Ketjun avasi 1pertti 19.09.2020.

 1. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,752
  Kiitokset:
  1,149
  Pisteet:
  243
  Ovatko muut kiinnittäneet huomiota siihen, että jotkut nettisivut eivät tulostun oikein kaikilla selaimilla? Yleisimmin ongelmia esiintyy Microsoftin selaimilla ja Chromella. Sivuista voi tulostettuna esimerkiksi puuttua joku osa, tai sitten tulosteen muotoilu muuttuu. Hyvä esimerkki asiasta on vaikkapa tuo ilmoitus:
  https://www.datamemorysystems.com/dms-memory/ibm/thinkpad-t43-2668.htm

  Vaikka tavara on vanhaa, ilmoitus on kuitenkin tältä päivältä ja vain esimerkkinä. Sivua ei tarvitse edes tulostaa paperille, kun jo esikatselusta huomaa, että sivun keskiosan taulukko hajoaa moneksi osaksi, jotka vievät paljon tilaa. Niinpä yhden sivun ilmoitus vie Edgellä tai Chromella tulostettuna neljä sivua.

  Näin ainakin meikäläisen koneella. Ilmeisesti asiaa ei itse voi mitenkään korjata, vaan täytyy vaihtaa selain, jos huomaa ongelman jo esikatselussa.
   
 2.  
 3. *Trinity*

  *Trinity* Senior member

  Liittynyt:
  15.12.2014
  Viestejä:
  6,111
  Kiitokset:
  1,110
  Pisteet:
  223
  Samalta näyttää täällä chromella ja edgellä. Sen saa muutettua myös chromella ja edgellä yhdelle sivulle mahtuvaksi, mutta ilmeisesti teksti on tulostaessa silloin pientä, eikä tekstin asettelu ole niin hyvä ainakaan esikatselussa, kuin firefoxilla.

  tulostuschromeesimerkki.
   
  1pertti kiitti tästä.

Jaa tämä sivu