1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sci-fi elokuva 70 tai 80-luvulta, "tykkejä" vuorenrinteessä...

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi retroris 01.01.2009.

 1. retroris

  retroris Member

  Liittynyt:
  01.01.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuvittelin tämän itselleni hakusessa olevan elokuvan olleen tänään 1.1.09 Nelosella esitetyn Salaperäinen Saari (Jules Vernen kirjaan perustuva), muttei se ollutkaan se.

  Muistan joskus nappulana nähneeni elokuvan (tai sarjan jakson), josta eräs kohtaus jäi mieleen: muutamia henkilöitä oli autiomassa tai hiekka-alueella, jonka reunalla oli vuorenrinteet, ja niissä kiilteli jo kauas jotain tykkejä, saattoivat olla laser-sellaisia. Ne tykit tosiaan kiilteli ja niissä tais olla joitain piikkejä tai antenneja tms. Henkilöt, joita ei ollut montaa, olisiko ollut vaan pari, onnistuivat kiipeämään rinteiden päälle ja sieltä löytyi luukku sisään. Vuoren sisältä löytyi muistaakseni valosia käytäviä. En ole ihan sata varma, mitä sitten tapahtui, mutta muistelen, että käytävissä ei ollut ketään. Sanokaas mikä leffa tämä oli - aika paha? Haluan nähdä sen ehdottomasti uudelleen...
   
 2.  
 3. tmm68

  tmm68 Regular member

  Liittynyt:
  03.01.2005
  Viestejä:
  677
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Muista ko. sarjan. Se on siis sarja eikä elokuva. Ja kyseessä on kapteeni Nemon saari. Sarja on 70-luvulta. Haluaisin itsekin nähdä sen uudestaan.
  Kaverit olivat joutuneet Nemon saarelle ja yrittivät kiivetä vuoren rinnettä ylös. Rinnettä vartioivat liiketunnistimilla varustetut sädeaseet. Lopulta kaverit pääsivät Nemon luo ja Nemo on ihmeissään, että mistä kaverit hänet tunnistavat.
  Tarina on jotain jatkoa sukellusveneellä maapallon ympäri:lle.
  Jos joku tietää lisää olisin myös kiitollinen.
   
 4. retroris

  retroris Member

  Liittynyt:
  01.01.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Oliko noin? Kiitos todella nopeasta vastauksesta! Nyt on sitten aloitettava metsästys, montako jaksoa ko. sarjaa tehtiin, saako DVD:nä, jne jne...
   
 5. retroris

  retroris Member

  Liittynyt:
  01.01.2009
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11

Jaa tämä sivu