1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Scare Tactics

Viestiketju Keskustelua elokuvista -osiossa. Ketjun avasi pirk 05.07.2006.

 1. pirk

  pirk Guest

  Onko kukaan kuullut tästä [bold]Scare Tactics[/bold] sarjasta? Jenkkilässä keksitty "piilokamera" jossa ei oo todellakaan tarkotus tehä pikku jekkuja, vaan oikeesti säikyttää paskat housuun ihmisiltä. Esim tekemällä sillai että tavallista vessanpöntöö korjaamaan tullut putkimies huomaa että työn tilaaja vaikuttaa ihan seolta, niin kuin joltain Uhrilampaat leffan sarjamurhaajalta tai Psyhco leffan äjjältä, ja vähän ajan päästä putkimies löytää feikin silvotun ruumiin ammeesta
  Todella rajua meininkiä :D
  Youtubessa on iso läjä näitä pätkiä:
  http://www.youtube.com/results?search=scare+tactics&search_type=search_videos&search=Search
  Samasta ohjelmasta on kans joku espanijalalinen versio, mut se meni jo vähän yli: Ukotettavana ollut äijä oli jonkun muijan kanssa jossain labrassa(muijja oli siis mukana jekuttamassa) kun yhtäkkiä tulee kaks kommandopipo miestä sisään ja telkää ukotettavan äijän häkkiin. Sitten ne rupes näyttelemään että kiduttavat tätä muijjaa, tiputtivat joitain myrkkyä silmiin, pistivät neuleruiskuilla myrkkyä kroppaan, ja lopuksi olivat kaatavinaan nestemäistä typpeä naamalle, ja sitten "kuoli". Ukotettu äijä joutu kattoo vierstä koko ajan ja oli ihan raivona, kauhuissaan ja paniikissa kyyneleet silmissä. Juma, kuvitelkaa ittenne samssa tilanteessa, kun luulisitte sen olevan täyttä totta :O

  kolmas kerta edittiä: joo se espanijan versio on nimeltää Infarto. Tossa on toi raju kidutus pila:http://www.youtube.com/watch?v=3HSU_hGubmg&search=Infarto  edittiä: tossa on vielä toi putkimiehen ukotus, ihan esimerkkinä:
  http://www.youtube.com/watch?v=yhr_9PRzszE&search=scare tactics
  lisää edittiä: oli pakko vielä linkkittää toinenkin.http://www.youtube.com/watch?v=OTwl9jrEKXc&search=scare%20tactics
  kattokaa oikeesti miten paskat housuissa toi ukotettava on lopussa...
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 05.07.2006
 2.  
 3. Devenec

  Devenec Regular member

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  332
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kaikkea ne keksii...
   
 4. tubbana

  tubbana Active member

  Liittynyt:
  01.10.2004
  Viestejä:
  1,316
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  eipä järin hauskaa...
   
 5. heiksi

  heiksi Regular member

  Liittynyt:
  10.02.2005
  Viestejä:
  840
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Ei olisi kiva joutua tuollaisen pilan kohteeksi
   
 6. V-kos

  V-kos Regular member

  Liittynyt:
  13.03.2005
  Viestejä:
  1,345
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Ei tuo nyt järin hauskaa ollut. Tuossahan vois tapahtua mitä vaan jos joku alkaisi puolustamaan itseään tosissaan.
   
 7. pirk

  pirk Guest

  Sepä se, itse asiassa oon nähny yhen pätkän jossa olisi voinut käydä pahoin. Jotakin äijää kusetettiin, että he ottivat kyytiin jonkun murha miehen. Ottivat ukon kyytiin tieltä ja vähän ajan päästä ukko sanoi että täytyy käydä tarpeillaan. Sillä välin kun se oli pois autosta, sanoi jekussa mukana ollut kuljettaja että mitähän kaverin laukussa on. katsoivat sinne ja irti hakattu ihmisen päähän sillä oli... no ukko tuli takaisin autoon, etupenkille, kusetettava jätkä oli takapenkillä. No sitten murhamies oli aavistelevinaan jotain ja alkoi riehua, ja oli pistävinään teko puukolla kuljettajaa mahaan. Jumankauta kusetettava äijä ei jääny kirkumaan, vaan hyppäsi "murhaajan" niskaa ja olkoi tosissaan hakata. Kusetus loppu lyhyeen kun kuljettaja ja kaikki muutkin alkoivat huutaa että LOPETA LOPETA!! It's just a joke!
  Ohjelmassa sanotaan aina alussa että pilojen tekijät ovat muka ammattilaisia, eikä samoja asioita saa kokeilla kotona :p
   
 8. Devenec

  Devenec Regular member

  Liittynyt:
  13.08.2005
  Viestejä:
  332
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Sanoohan ne Jackassissakin alussa että "stunts has been performed by professionals" :D
   
 9. stillborn

  stillborn Regular member

  Liittynyt:
  25.12.2004
  Viestejä:
  802
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  aika v/&%¤n hyviä noi pätkät! Suomen telkkarista tuli joskus vastaavaa settiä tosin paljon köykäsempää kamaa muistaako kukaan sarjan nimeä?

  Yksi pätkä oli seuraavanlainen: pizzalähetti vie pizzaa motellihuoneeseen ja huoneessa kaksi LÄÄKÄRIÄ suorittaa LEIKKAUSTA...pizzapoikaa alkaa kuumottaan oikeen kunnolla kun sitä ei päästetä ulos vaan pyydetään "auttamaan" taitaa jannu loikata ikkunasta pihalle. Joku matonpesijäjuttu siinä myös oli: verinen matto ja toinen kaveri raahaa mustassa jätesäkissä pihalle "jotain".

  Muistaako kukaan?
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2006
 10. pirk

  pirk Guest

  Jaa en oo varma mutta nelosella pyöri josksu Spytv niminen piilokamera homma. Siinäkin oli joskus piloja joiden tarkoitus oli pelotella.

  Ja mitä olen tuota sarjaa enemmän nyt seurannut, niin enpä usko että sinnä voi pahasti käydä. Aika hyvin kaverit tietää koska on syytä lopettaa pilailu. Yksikin tyyppiä jekutettiin, sillai, että se meni toisen ulosottomiehen kanssa hakemaan tavaroita tyypiltä joka ei ollut maksnut veroja. No, ukotettavalle äijälle oltiin eka sanottu että joku toinen ulosottomies oli kadonnnut vähänaika sitten. No, sitten ukotettavaa käskettiin mennä hakemaan ulosmitattavan äijän pakastin, ja sieltä mies löysikin kuolleem ruumiin, jolla oli vaateissa ulosottofirman merkki ;)
  Äijä pelästy oikeasti todella pahasti, ja pisti pään alas ja oli jo oksennus reaktio kurkussa, mutta sitten pilailu stopattiin siihen.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 21.07.2006
 11. colazo

  colazo Regular member

  Liittynyt:
  25.01.2004
  Viestejä:
  272
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  joo kyl mä tiedän ton ohjelman. toi on jo aika vanha noin 3v ainakin. katoin ne sillon kun jenkeissä tulivat ja täytyy kyl sanoo et sai putoilla huolella ;) sitä juonsi Shannen Doherty.
   
 12. stillborn

  stillborn Regular member

  Liittynyt:
  25.12.2004
  Viestejä:
  802
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  tais olla spytv..eikö ne liikkunu jollain pakettiautolla, missä oli alan laitteet takaosassa ja sieltä "teki" ohjelmaa?

  Danke Sehr!


  edit: aloin oikein miettimään miten sitä itse toimisi vastaavissa tilanteissa, katsoin hyvän läjän noita pätkiä ja vaikea sanoa kuinka kävisi..todennäköisesti tulisi hulluuskohtaus. Mutta toisaalta jenkeille uppoaa eri asiat kuin suomalaiselle? Kaikkee ne keksii, mikähän on se seuraava raju juttu tosi-tv:ssä? Nyt jo suljetaan ihmisiä saman katon alle ja muutellaan ulkonäköö yms. Mikähän on rajana...ehkä se kun saa katsella oikeasti kun ihmiseltä lähtee henki?
   
  Viimeksi muokattu: 21.07.2006
 13. thejammy

  thejammy Regular member

  Liittynyt:
  05.04.2006
  Viestejä:
  1,823
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  aika sairasta jso menee liiallisuuksiin kuten tuo espanjan versio. sinänsä ihan hauska kunhan pysyy kohtuullisuuden rajoissa. mukava ois sitten jälkeenpäin muistella jotta miten joutu ostaa uudet kalsarit ohjelman takii :D

  nooh ootko kuullu japanilaisista tosi tv sarjoista..... mm, tyyppi lukitaan tyhjään taloon,alasti, ilman ruokaa. ainut tapa millä voi saada jotain/päästä pois on osallistua eri kilpiluihin. pääse pois kun voittaa tietyn rahamäärän edestä tavaraa :EE
   
  Viimeksi muokattu: 06.09.2007
 14. Career

  Career Member

  Liittynyt:
  15.07.2007
  Viestejä:
  41
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Itse olen nähnyt muutamia jaksoja ja kyllä ne ihmiset ihan oikeasti näyttää pelkäävän :D

  Myöhemmin on hauskaa nähdä ilmeet, kun saavat tietää pilasta. :)
   
 15. Snpp

  Snpp Member

  Liittynyt:
  20.02.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  JIM aloittaa tänään klo 23.30 esittämään Scare Tactics sarjaa nimellä "Pelkokamera".

  Loistavaa, varsinkin jos etenevät toiselle kaudelle asti. Sitä kun ei saa edes DVD:nä mistään.
   

Jaa tämä sivu