1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Saunalahti (Elisa) suosittelee vaihtamaan operaattoria

Viestiketju Laajakaistaliittymät -osiossa. Ketjun avasi Sunfun10 05.11.2015.

 1. Sunfun10

  Sunfun10 Regular member

  Liittynyt:
  09.05.2007
  Viestejä:
  132
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Hauskaksi on tämä maailma mennyt kun operaattori suosittelee vaihtamaan toiseen operaattoriin koska eivät viitsi korjata omaa tukiaseman ongelmaa.

  Kerronpa hieman taustaa. Viime aikoina on ruvennut netti pätkimään jatkuvasti. Yhteys on puhelimen kautta wlanilla läppäriin ja nyt noin kuukauden ajan yhteys on pätkinyt niin pahasti, että netti yhteys menee poikki jopa parin minuutin välein. Onneksi iltaisin ja viikonloppuisin tilanne on hieman parempi.

  Yritin viikko sitten mm. käyttää Elisan video vuokraamoa mutta eihän se toimi. Otin yhteyttä Elisan asiakastukeen ja asiaa selviteltiin monta päivää. Elisallahan on aina ensimmäinen oletus se, että asiakkaa laitteissa on vikaa. No eipä ollut. Vika oli Elisan omassa tukiasemassa jossa on yhdessä solussa solmukohta.
  Eivät kuulemma korjaa sitä vaan Elisan asiakaspalvelu suositteli vaihtamaan toiseen opertaattoriin josko heillä olisi toimivammat yhteydet.

  En ollut uskoa korvia, siis Elisa ihan suosittelee vaihtamaan toiseen operaattoriin koska eivät viitsi korjata omaa vikaansa :) :) :)

  Joten Elisalla täytyy mennä todella hyvin tänä päivänä, jeeeeeeeeeeeeeeee ;) ;) ;)
   
 2.  
 3. eklu

  eklu Regular member

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  519
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  28
  Itse olen taistellu sanalahden kanssa 4g:n toimimattomuutta, tukiasema muka liian kuormitettu. Syy paikallinen puhelin laitos sanoo samaa kun nopeus pitäisi olla 100/20 ja ulos kyllä lähtee luvattu mutta sisään ei tule kuin puolet. Nyt kyseessä motukka joka tv pistokseessa ja 4g yskii kännykässä. Kuitu on 15M päässä mutta pitäisi olla 6 kääyttäjää jotta ujuttaisivat kuidut kotiin. Ottaa pattiin kun lähellä asuvan kaverin kuitu nopeus oli 100/20 ja nostettiin ilmaiseksi 250/50. Nyt speedtest näyttää luvattua mutta kun ilta tulee niin putoo puoleen.
   
 4. Tonttuman

  Tonttuman Regular member

  Liittynyt:
  11.01.2007
  Viestejä:
  198
  Kiitokset:
  22
  Pisteet:
  28
  Mulla kävi kesällä Soneran kans samanlainen tapaus. Otin siis heidän 4G liittymän ja totesivat vielä että asun ihan maston vieressä että pitäis olla hyvä kuuluvuus. Sisääntulevat nopeudet oli kuitenkin alle vaihteluvälin, jopa hitaampia kuin 3G nopeudet, luokkaa 3-5megaa. Noin 1,5kk, laitteiden testauksen ja parin vikailmoituksen jälkeen suostuivat tutkimaan asiaa ja totesivat että tolppa on erittäin pahasti ruuhkautunut ja kaipaisi päivitystä mitä ei kuitenkaan ole tulossa lähitulevaisuudessa. Ilmoittivat että voidaan sulkea liittymä koska he eivät voi ongelmaa ratkaista ja voin sitten ottaa netin muualta. Näin tehtiin, ja nyt käytössä oleva DNA toimii hyvin. Soneran tolpan alueella on hyvin tiheää asutusta ja kaikki tuntemani Soneran mobiilinettiä alueella käyttävät valittelevat hitautta ja pätkimistä koko ajan. Kummastutti siinä kyllä että mitenkähän tuon asiakastyytyväisyyden laita on Soneran asiakkailla ylipäätään jos näin toimitaan ongelmatapauksissa...
   
 5. eklu

  eklu Regular member

  Liittynyt:
  25.11.2003
  Viestejä:
  519
  Kiitokset:
  15
  Pisteet:
  28
  Joo, mitä sitä jonkun valittajan kanssa on asiakas yhteydessä, tyhmää kansaa on maa täynnä. Jos jokin nopeus luvataan ihan maksua vastaa pitäisi edes lähelle päästä.
   

Jaa tämä sivu