1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung S9+ Here+muistikortti

Viestiketju Samsung-keskustelu -osiossa. Ketjun avasi KBH5050 11.02.2019.

 1. KBH5050

  KBH5050 Regular member

  Liittynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  237
  Kiitokset:
  9
  Pisteet:
  28
  Näin on, Useat ohjelmat kuitenkin kertovat päivityksistä ja joillakin on automaattipäivityskin, jotkin eivät ilmoita mitään ja itse on hoidettava.. Noin kerran kuussa lisäksi tarkistan päivitykset monista ja jos on niin tietysti päivitän, tuolle Herellekään ei montaa kertaa vuodessa tule uusia päivityksiä. Kerran kysyin Suomen Garminilta, miksi heiltä tulee niin harvoin päivityksiä auton ohjelmaan ja kertoivat heidän saavan vain muistaakseni 4 kertaa vuodessa päivityksiä, jotka jakavat kyllä nopeaan ja sitten on heidän omat ohjelmapäivitykset, jotka ovat erikseen. Tuossa Heressä tulee kyllä useammin mielestäni, mutta siinä on kyllä minulla maita paljon enemmän, kun auton Garminissa on vain Eurooppa.
   
 2.  
 3. Tepsu9

  Tepsu9 Active member

  Liittynyt:
  11.10.2004
  Viestejä:
  2,110
  Kiitokset:
  111
  Pisteet:
  93
  Autossa oli käytössä tuo Tompan navi mutta kun muutti autuaammille metsästymaille ja ei ole nyt ollut vielä tarvetta hankkia uutta tilalle. Itävallan Wieniin kun mennään niin ei käytetä h-autoa kun on kyseessä kaupunkiloma. Puolassa taas on eri juttu kun käydään eri kaupungeissa jossa asuu myös entisiä työkaverita ja liikkuminen on halpaa bussilla, ratikalla, metrolla, taksilla ja junalla. Niin kaupunkien keskustoissa sitten käytetään Google Mapsin tai Heren karttoja liikkumiseen. Noissa kun on tullut kokeiltua noita Mapsien kävelyominaisuuksia niin on hyvin päässyt perille. Vaimo kyllä äkkiä sanoo mennäänkö taksilla vai kävelten taikka muilla kulkuvälineillä.
  Tuossa on hyviä esim. Puolasta.
  https://www.numbeo.com/taxi-fare/in/Warsaw
   
 4. KBH5050

  KBH5050 Regular member

  Liittynyt:
  26.12.2006
  Viestejä:
  237
  Kiitokset:
  9
  Pisteet:
  28
  Noita kävelyominaisuuksia en hyödynnä, mutta usein tsekkaan tarkan paikan ja jos kenttää kännykässä, niin googlemappia, joka on tarkempi ja saa vielä tuon satelliittikuvan, joka joskus on oiva apu, noita ongelmia kyllä paikannuksessa on vähän kaikkialla, kaupungeissa usein gps ei katveissa pelitä ja maaseuduilla syrjemmässä ei ole kenttää. No eksyy jo aiheen ulkopuolelle...
   

Jaa tämä sivu