1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung Galaxy S vs HTC Desire

Viestiketju Uutta puhelinta ostamassa -osiossa. Ketjun avasi zKj 02.12.2010.

 1. zKj

  zKj Member

  Liittynyt:
  18.07.2010
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Eli uutta puhelinta olisin ostamassa, ja päädyin jompaankumpaan näistä. Kumpaakos suosittelisitte?
   
 2.  
 3. kerbo

  kerbo Regular member

  Liittynyt:
  15.05.2005
  Viestejä:
  2,796
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  48
  Käy jossain liikkeessä koittamassa kumpi tuntuu paremmalta. Aika samanlaisia vehkeitä, sampassa vaan isompi näyttö. Luureissa on myös erilaiset androidin päälle liimatut "käyttikset".

  Itse tykkään enemmän Desirestä ja sen omistankin. Rakenne on jämäkämpi ja HTC:n Sense käyttis on omasta mielestäni huomattavasti mukavampi ja nätimpi kuin Sampan.


  Samsungin modattavuudesta en tiedä, mutta Desireen on ainakin tarjolla "modattuja" käyttiksiä vaikka kuinkan paljon. Sensellä tai ilman. Itsellä on tällä hetkellä käytössä Sense HD rommi (mikä siis löytyy Desire HD:sta ja Z:sta).

  Ainoa huono puoli Desiressä on että akku kestää liian vähän. Omalla käytöllä noin vuorokauden (datat/wlan päällä päivisin, puheluita, sähköposteja yms..)
   
 4. Henry1979

  Henry1979 Regular member

  Liittynyt:
  02.08.2003
  Viestejä:
  942
  Kiitokset:
  4
  Pisteet:
  28
  Tosiaan kandee käydä käpistelee kapuloita liikkeessä.

  Itselläni on desire ja kaverilla galaxy s, ni uskaltaa jotain mainita noiden eroista. Kamera desiressä parempi salaman ansiosta. Galaxyssahan ei salamaa ole ja vähänkin hämärässä kuvat jäävät aivan liian tummiksi. Desiren sense hakkaa samsungin oman käyttöliittymän helposti. Ohjelmistopäivitykset ainakin tähän asti tullut desirelle nopeammin kuin galaxylle. Glaxyllä joutuu p****n kiesin kanssa leikkiä kun taas desire ei vaadi htc omaa softaa koneelle. Akkukesto molemmissa hyvin lähellä tosiaan. Galaxy muovinen rimpula kun taas desire jämäkämpi pötikkä. Galaxylla qwertyn käyttö sujuvampaa isomman ruudun ansiosta kuin desiressä (näillä nakkisormilla).
   

Jaa tämä sivu