1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung + digiboksi

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi AaGee 29.03.2012.

 1. AaGee

  AaGee Member

  Liittynyt:
  29.03.2012
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Elikkäs,seuraavanlaiseen ongelmaan tarttis jeesiä:

  Noin 4 vuotta vanha Samsung:in 32"taulu sammutteli ja käynnisteli itseään. Yritin kaikki mieleen tulleet temput koittaa => kaikki mahdolliset asetukset kävin läpi,palautin tehdasasetukset,ongelman ilmetessä otin kaukosäätimestä paristot pois yms yms. Kun mikään ei auttanu,löysin netistä (muistaakseni just täältä) ohjeet tv:n resetoimiseen: tv standby-tilassa => INFO,MENU,MUTE,STANDBY ON-näppäinyhdistelmällä pääsin lisävalikkoon mistä resetoinnin pääsi suorittamaan. Homma meni muuten nappii,mutta sen jälkeen ei löytynyt enää kanavia. Ei töllön omalla virittimellä sen enempää kun ulkoisellakaan digiboxilla.

  Muutaman tovin ähellyksen ja mutkan jälkeen sain telkkariin kanavat löydettyä,kun vaihdoin uuden antenninjohdon. MUTTA: digiboxi ei löydä edelleenkään niitä kanavia. Ei edes tolla uudella antenninjohdolla. Soittelin kaapelipalvelun tarjoajallekkin jo,ennen kuin sain töllöön kanavat haettua,ja kyselin että onko mahdollisesti just samalla hetkellä verkossa vikaa. No ei ollut,ja sainhan sitte tosiaa telkkariin ne kanavat näkymään. Mutta se heppu siellä asiakaspalvelussa sanoi,että jotkut tv-mallit saattavat antaa sähköpiikin johtoa pitkin antennipistokkeeseen. Mahdollista? No näinhän ei siis käynyt kuitenkaan.

  Mutta onko mahdollista että digiboxi hajosi sen tv:n resetoinnin takia? Laite lähtee kyllä päälle,mutta kanavia se ei löydä. Ei saa minkään valtakunnan signaalia. Tv:ssä oli resetoinnin hetkellä kiinni boxi,dvd-soitin ja xbox360. Kaikki muut nyt siis pelaavat mainiosti,mutta boxi ei. Olisi pitänyt ehken ottaa kaikki siitä irti siksi aikaa,mutta mutta..jälkiviisastelu on helppoa.

  Boxi on siis merkiltään Division,tarkkaa mallia en just nyt muista..nauhoittava,kohtuu uusi. Laitan sen tyypin vaikka vielä myöhemmin.

  Mutta olis jeesi paikallaan,saako boxista enää kalua vai onko hommattava uusi? Ei ihan hirveen helpolla viittis periksi antaa,joten pyydänkin Teiltä apua. Ite olen aika käsi noitten vehkeitten kanssa. Onko kellään vastaavasta kokemuksia? Pienikin vinkki on paikallaan :) Kiitos & anteeksi!
   
 2.  
 3. 1pertti

  1pertti Senior member

  Liittynyt:
  10.09.2008
  Viestejä:
  8,274
  Kiitokset:
  1,055
  Pisteet:
  243
  Onko antenni kytketty digiboksin kautta telkkarille? Tämä todistaisi, että boksille tulee varmasti kunnollinen antennisignaali.

  Oletko koitttanut resetoida myös digiboksin? Kyseessä on siis ns. tehdasasetusten palautus, jonka jälkeen tehdään uudet käyttöönottoasetukset aivan kuin digiboksia ensimmäistä kertaa käyttöönotettaessa.
   

Jaa tämä sivu