1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

SAMSUNG DCB-P853Z

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi mic007 26.03.2007.

 1. dfgjkl

  dfgjkl Member

  Liittynyt:
  09.11.2007
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  No hyvä että ongelma selvisi. :)

  Nyt maaliskuussa on siis ilmeisesti tullut samaan aikaan ainakin kahta eri ohjelmistoversiota (48 ja 30) käyttäjille, tietääkö joku onko tämä päivitysten jakelu jotenkin paikallisesta kaapelioperaattorista riippuvaista? Sehän kyllä selittäisi nuo väliin jääneet päivitykset...

  EDIITTIÄ: Eli minullakin on näköjään ohjelmistoversio 30, mutta silloin päivitystä ladatessa se mainitsi jonkun versionumero 48:n. Pahoittelen häröilyä...
   
  Viimeksi muokattu: 07.03.2008
 2.  
 3. tuohipe

  tuohipe Member

  Liittynyt:
  07.03.2008
  Viestejä:
  3
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Luin joskus jostain että jakelussa on meiningi se että jälleenmyyjät saavat päivitykset valmistajalta ja nämä myyvät ne sitten kaapeli-tv yhtiöille. Päivityksiä tulee joka laitteelle/mallille omansa, joten yhtälö on aika mahdoton kaapeli-yhtiöille, olisivatko sopineet jotain kun mulle tuli eka päivitys nyt ja ostin boksin viime kesäkuussa. Taloyhtiöni kuuluu Turun Kaapeli-tv:n piiriin, niiden nettisivuilta ei kyllä irtoa mistään asiasta mitään uutisia.
   
 4. dfgjkl

  dfgjkl Member

  Liittynyt:
  09.11.2007
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Meillä on Soneran kaapeli (Rovaniemellä) ja boksin ostin n. vuosi sitten, eka päivitys tällekin.
   
 5. JaleTM

  JaleTM Member

  Liittynyt:
  01.03.2008
  Viestejä:
  7
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Sain boxin tänään. Purin laitteen laatikostaan ja viritin kanavat. Pikselimössöä. Kauhun hetkiä. Päivitin softan, nollasin koneen ja kaikki hyvin! Aivan mainio boxi! Itselläni on kokemusta diVisionin, Kaonin ja Philipsin tallentavista boxeista. Tämä Samppa vie kyllä edellä mainituista voiton ehdottomasti! Mielestäni kuvanlaatu pelkällä scartillakin oli hyvä.

  Sunnuntaina ehdin seuraavan kerran tutkia boxia. Sitten pitää ottaa testiin nuo extra-toiminnot. Esimerkiksi musiikin ja valokuvien siirron ja katselun USB:n kautta.

  Ja by the way, Elisan kaapelissa näkyy tämän viikonlopun ihan mahoton määrä kanavia (n.190!)!
   
 6. kirjaamo

  kirjaamo Member

  Liittynyt:
  24.03.2006
  Viestejä:
  70
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Uusi päivitys on julkaistu. Kannattaa päivittää mukana tulee huomattavia parannuksia ja uusia ominaisuuksia.
   
 7. jaanehan

  jaanehan Guest

  Käännösvirhe tämäkin: Uusimman päivityksen jälkeen näyttää siltä, että tiedostoja ei pysty poistamaan kirjastosta yksitellen. Poistokomennon jälkeen SAMSUNG DCB-P853Z ilmoittaa: "Kaikki kansion tiedostot poistetaan, haluatko poistaa?"

  Nollaus ei auttanut. Lopulta rohkenin painaa OK kaikkien kansion tiedostojen poistamiseksi. Poistui vain se tiedosto, joka oli tarkoituskin poistaa.

  Huom: En ota vastuuta, jos jonkun muun boksissa onkin oikeasti tämmöinen vika eikä käännösvirhettä :)
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 08.03.2008
 8. kirjaamo

  kirjaamo Member

  Liittynyt:
  24.03.2006
  Viestejä:
  70
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Se poistaa vaan sen valitun/valitut.
   
 9. heknu

  heknu Member

  Liittynyt:
  24.10.2004
  Viestejä:
  12
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mulla näkyy edelleen vain pikselimössöä tuon ohjelmistopäivityksen jälkeen!! Nollasin koneen ja sekään ei auta, ennen tuota päivitystä toimi, nyt en voi katsoa tv:tä ollenkaan, onko neuvoja????
   
 10. tvoss

  tvoss Member

  Liittynyt:
  15.03.2008
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko kukaan saanut siirrettyä videoita mitenkään Usb:n kautta
  Olen itse koittanut vain usb-tikuilla...

  Toimisiko siis tietokoneen kautta...

   
 11. jaanehan

  jaanehan Guest

 12. bassoisti

  bassoisti Guest

  Mulla ongelmana tuon uusimman päivityksen kanssa on seuraava: Kun avaan PIP-kuvan ja yritän liikutella sitä OK-napin ympärillä olevilla nuolilla niin laite aloittaa aikasiirto tallennuksen. Edellisellä ohjelmistolla tämä siirtely onnistui. Nyt kuva on osittain reunan yli piilossa kun sen olin sinne siirtänyt pois ison kuvan tieltä. Sama ongelma esiintyy myös kun painaa info-näppäintä kerran tai kaksi ja sen jälkeen oikelle. Tai sitten ihan muuten vaan ns. default-tilassa johonkin suuntaan. Onko muilla sama ongelma ja jos olette keksineet jotain apua tähän niin sen otan mielelläni vastaan.
   
  Moderaattorin viimeksi muokkaama: 12.04.2008
 13. Raptor321

  Raptor321 Member

  Liittynyt:
  21.05.2008
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  "toimii puolivuotta siedettävällä tasolla (pientä kanavien ja suosikkien uudelleen hakua ja järjestämistä muutaman kerran viikosssa, "yöllisten päivitysten" jälkeen).

  ja nyt se saatana sit kosahti.. puoli vuotta "toimi" ja nyt pitäs kuulemma hankkia "näppärä" varapoksi, kun huollossa menee kuulemma min. kaksi viikkoa, eli aikaisintaan kolmen-neljän viikon päästä.. eikä tuo aikasempi posti tuo lohtua kun ei ole taetta, että osaisivat korjata sen minkä ovat rakentaneet.

  lisäksi jos on langaton laser-hiiri, joka ladataan laittamalla telakkaan, niin pitäkää telakka kaukana poksista latauksen aikana, muuten pätkii tai katoaa kuva kokonaan... the voicea lukuunottamatta (jumalauta). epäilen myös wlan-modeemin sijoituksen kauemmas olevan viisasta (silloin loppu nykimiset ja paukkumiset lopullisesti).
   
 14. twelin

  twelin Member

  Liittynyt:
  27.05.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Mulla omassa boxissa ihan samat oireet. Alkoi pikkuhiljaa tallennuksien nykiminen ja nyt ei pysty enää tallentamaan mitään. Tallennuksen aikana kanavan vaihtaminen jumittaa boxin yleensä täydelliseksi pikselimössöksi. Lähdössä takuuhuoltoon, kun vaan saan hommattua toisen boxin tilalle (Samanlaisen kuitenkin) ...
   
 15. tony85

  tony85 Member

  Liittynyt:
  22.06.2005
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  itelläni on ollut kyseinen boksi vähän yli vuoden ja nyt kun takuukaan ei enää voimassa ole niin yllätys yllätys... SE EI ENÄÄ TOIMI!! virrat kun laitteeseen pistään niin punaiset merkkivalot palavat etupaneelissa ja näytössä lukee "samsung" ja siihen se hupi sitten jääkin. muutenkin boksi oli ihan surkea kuva pätkii varsinkin jos tallenti jotain toista kanavaa ja laite reagoi kanavien vaihtoon ja muihinkin toimintoihin helevetin hitaasti.. ja eipä ole oikeastaan edes yllätys koska muutenkin huonoja kokemuksia merkistä vuosien varrella mieleen jäänyt. 2kpl samsung dvd-asema PASKANA, 1kpl samsung xbox-360 asema PASKANA! 1kpl 160gb kovalevy PASKANA!
   
 16. twelin

  twelin Member

  Liittynyt:
  27.05.2008
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jep, boxi kävi huollossa ja emolevy sinne on paperin mukaan vaihdettu. Nyt taas toimii niinkuin pitääkin..
   
 17. hesus572

  hesus572 Member

  Liittynyt:
  11.05.2006
  Viestejä:
  56
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  16
  Onkohan tohon videoiden usb siirräntään tullut uutta tietoo mitään. Joku hölisi jostain suojausten purusta?
   
 18. RetroPena

  RetroPena Guest

  Eiliseen asti kyllä tosi tyytyväinen,mutta sitten eilen,kesken mestareiden liigan pelin se napsahti ja kaikki punaiset valot vilkkuu,eikä mitään enää tapahdu. Yritin buuttaa,mutta ei auta. 2 vuotta kesti ja ilmeisesti sano nyt sopimuksen irti. Aika ihmeissään tässä nyt ollaan,eli jos joku vois antaa hyviä vinkkejä,niin pistääkää ihmeessä tulemaan.
   
 19. RetroPena

  RetroPena Guest

  Menikö se boxi lopullisesti paskaks? Mulla nimittäin eilen napsahti ja kolme punaista valoo vilkkuu,ei tapahdu enää mitään. Kävi mielessä jos ottais kopan auki ja tsekkais sulakkeet ja kokeilis uudestaan.
   
 20. Glotona

  Glotona Member

  Liittynyt:
  27.10.2006
  Viestejä:
  5
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kuulostaa NIIN tutulta. Pari vuotta tuo on ollut aivan unelma boxi ja sitten tänään kuva yhtäkkiä räpsähti poikki ja etupaneeli jäi jumittamaan niihin punaisiin valoihin. Laitoin virrat pois ja päälle noin tuhat kertaa, ei auttanut... Paneeliin tulee vain teksti Samsung, eikä muuta tapahdu vaikka kuinka räpsii virtoja pois ja päälle. Kyllä nyt ottaa Juhaa leukaan!! En haluaisi tuosta boxista luopua kun on muuten niin kätevä ja mukava laite. Mutta näitä vikoja on nähtävästi ollut niin paljon ja niin monella, ja kuuluisa Powermill ei paljoa niissä auta.

  Onko kukaan näihin vaivoihin saanut korjattua laitetta jossain? Mulla ei enää takuukaan voimassa, tietenkään..kuinka sopivaa.
   
 21. fmtfmt

  fmtfmt Guest

  Moro. Oisko kenelläkään tietoa miten saan päivitettyä samsung dcb-p853z-mallisen digiboksin. Otin päivityksen samsungin nettisivuilta, mutta kun sen tallentaa usb-tikulle ja tökkää laittessen niin tiedostoa ei näy missään.
   

Jaa tämä sivu