1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Samsung 2010-malliston LED:it tulossa

Viestiketju HD-kanavat -osiossa. Ketjun avasi hdarzi 24.01.2010.

 1. hdarzi

  hdarzi Member

  Liittynyt:
  09.11.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vihdoinkin löytyi edes jotain tietoa uusista malleista. Itse jätin UE46B8050:n ostamatta kun epäröin noita edge-ledejä. Jännä nähdä mitä nuo uudet ovat kuvanlaadultaan, niin ja tietty hinnaltaan..

  http://www.samsung.com/fi/news/newsRead.do?news_group=productnews&news_ctgry=&news_seq=16442

  9-sarjan LED-tv, ohuin televisio. Ultraohut muotoilu. Full hd. 200 Hz Motion Plus sekä sisäänrakennettu 3D-prosessori, joka esittää elokuvat 3D-formaatissa. Kaksi usb-liitäntää, joiden kautta voi esittää sisältöä ulkoiselta usb-muistilta. Ainutlaatuinen kaukosäädin, jossa on kosketusnäyttö, jolta voi katsella televisio-ohjelmia. Neljä hdmi-sisääntuloa. Usb 2.0 Movie sekä mahdollisuus kytkeä ulkoisia laitteita ja katsella elokuvia, jpeg-kuvia ja kuunnella mp3-musiikkia. Internet@tv, SAMSUNG Apps ja DNLA-tuki. 9-sarjan koot: 46¬–55 tuumaa. Kaupoissa myöhemmin tänä vuonna.

  8-sarjan LED-tv, 3D-kokemus ja extrasyvä musta. Ohut televisio, jonka kuori on harjattua alumiinia. 200 Hz Motion Plus sekä sisäänrakennettu 3D-prosessori, joka esittää elokuvat 3D-formaatissa. Täysteräväpiirto. Sisäänrakennettu satelliittivastaanotin. Usb-liitäntä, jonka kautta voi esittää sisältöä ulkoiselta laitteelta tai muistilta. Tukevarakenteinen ja tyylikäs kaukosäädin. Neljä hdmi-ulostuloa. Usb 2.0 Movie sekä mahdollisuus kytkeä ulkoisia laitteita ja katsella elokuvia, jpeg-kuvia ja kuunnella mp3-musiikkia. Internet@tv sekä SAMSUNG Apps ja DLNA-tuki. 8-sarjan koot: 32 (vain 100 Hz), 40, 46, 55 ja 65 tuumaa. Kaupoissa toukokuussa.

  7-sarjan LED-tv, 3D ja tallennus ulkoiselle muistille. Ohutlinjainen Crystal-tv-design. 200 Hz Motion Plus sekä sisäänrakennettu 3D-prosessori, joka esittää elokuvat 3D-formaatissa. Täysteräväpiirto. Sisäänrakennettu satelliittivastaanotin. Usb-liitäntä, jonka kautta voi esittää sisältöä ulkoiselta laitteelta tai muistilta. Tukevarakenteinen ja tyylikäs kaukosäädin. Neljä hdmi-ulostuloa. Usb 2.0 Movie sekä mahdollisuus kytkeä ulkoisia laitteita ja katsella elokuvia, jpeg-kuvia ja kuunnella mp3-musiikkia. Internet@tv sekä SAMSUNG Apps ja DLNA-tuki. 7-sarjan koot: 40, 46 ja 55 tuumaa. Kaupoissa huhtikuussa.

  6-sarjan LED-tv, internetpalvelut ja satelliittivastaanotin. Ohutlinjainen Crystal-tv-design. 100 Hz Motion Plus. Täysteräväpiirto. Sisäänrakennettu satelliittivastaanotin. Neljä hdmi-sisääntuloa. Usb 2.0 Movie sekä mahdollisuus kytkeä ulkoisia laitteita ja katsella elokuvia, jpeg-kuvia ja kuunnella mp3-musiikkia. Internet@tv sekä SAMSUNG Apps ja DLNA-tuki. 6-sarjassa on kolme design-vaihtoehtoa: valkoinen, pianolakattu musta sekä tummanruskea aaltokuviolla. Mallit ovat saatavana tavallisella jalustalla tai nelijalkaisella jalustalla. 6-sarjan koot: 32, 37, 40, 46 ja 55 tuumaa. Kaupoissa huhtikuussa.
   
 2.  
 3. juuSOS

  juuSOS Regular member

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  751
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kysymys 1.
  Mikä idea tällä postauksella oli?

  Kysymys 2.
  Ootko Samsungin myyntiedustaja?
   
 4. hdarzi

  hdarzi Member

  Liittynyt:
  09.11.2008
  Viestejä:
  8
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Vastaus 1: Jos olisin myyntiedustaja niin en olisi varmaankaan kirjoittanut että UE46B8050 on huono. Petyin malliin kun siinä on kuulemma noita kuuluisia valovuotoja. Itse en ole niitä kaupan kirkkaissa valoissa huomannut mutta onpahan näistä palstoista jotain hyötyä. :)

  Vastaus 2: Niin ja idea oli se että uutena palstalaisena ajattelin jakaa muillekin kauan odottamani ja tuolta linkistä löytämäni tiedon uusista malleista. Tuon linkin takana oleva uutinen on melko pitkä ja itse asia hukkui mielestäni helposti liian pitkään sivun tekstiin joten nostin nuo avainkohdat näkyviin postiini.

  Kysmys 1:
  Mikä kirjoittamassani meni pieleen?

  Kysymys 2:
  Saanko vielä käydä täällä palstalla?
   
 5. juuSOS

  juuSOS Regular member

  Liittynyt:
  27.09.2006
  Viestejä:
  751
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Kysymys 1: Miksei esimerkiksi Sony, joka on taulutelkkareissa kestävämpi kuin Samsung. Tuon huomaa kun menee kaatopaikalle ja katsoo ympärilleen. Sony vaikuttaa muutenkin ulkoisesti vahvemmalta kuin Sunsaming.

  Kysymys 2: No totta hemmetissä, anteeksi jos loukkasin. Mutta muista että nää on keskustelupalstoja. :)

  Eikö puhelinmyyjäkin aloita puheensa: "Ennen seiska oli huono ja sitä lukivat vain miehet, mutta nyt USKOMATONTA MUTTA TOTTA seiska on nyt uudistunut ja sisältää materiaalia myös naisille! SIIS USKOMATONTA KOROSTAN!...........

  Näköjään on huhti-toukokuussa kaupoissa. :DDDD
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2010
 6. hymer

  hymer Member

  Liittynyt:
  26.07.2006
  Viestejä:
  4
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Jotain kysymyksiä jäi auki :
  - 3D -vastaanotossa on HDMI 1.4 välttämätön ? ( ainakin ks. on 3D:tä tukevissa BluRay-soittimissa)
  ( tätä tietoa ei löydy mistään nettisivuilta ?)
  - satelliittivastaanotin lienee HD-tasoinen , muuten ei ymmärtäisi sen olemassa oloa FullHD -tv:ssä .
   
 7. aqq

  aqq Regular member

  Liittynyt:
  16.08.2008
  Viestejä:
  1,483
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  46
  Itse tilasin LG-42LX650N 3D telkkarin ja LG-BX580 3D BluRay soittimen.
  Saa nähdä miten toimii kun pääsen testaamaan. Odotukset on korkeat.
   

Jaa tämä sivu