1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sammutus ongelma

Viestiketju Windows -ongelmat -osiossa. Ketjun avasi jaska46 21.03.2020.

  1. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
  2.  
  3. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Suoraan mukautettua asennusta ei XP.ssä voikkaan valita.
    Tämä on se kohta, jossa nykyisestä kovalevystä poistetaan osiot, ne pitäisi kaikki poistaa jos useita osioita.

    Taas jumii niin etten saa kuvaa liitettyä. paska tämä AD
     
    Viimeksi muokattu: 23.03.2020
  4. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mul on C ja D vaan
     
  5. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Poista molemmat osiot. Tiedätkö mitä niissä on?
     
  6. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    En mä kyl D voi poistaa. C on windows
     
  7. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    D:ssä on varmaan joku vanha recovery, pois vaan vai mitä siinä on?
     
  8. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Mä poistaisin kyllä kaikki osiot. Tärkeät jutut ensin talteen.
    Edit: Onko tuo joku vanha pakettikone. Onko koneessa yksi vai kaksi kovalevyä?
     
    Viimeksi muokattu: 23.03.2020
  9. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    D on esim ohjelmia
     
  10. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Lisäsin tuonne jo aikaisemmin pari kysymystä, voisitko vastata niihin?
    Ohjelmat eivät toimi vaikka ovat toisessa osiossa, käyttöjärjestelmän uudelleen asennuksen jälkeen, ilman uudelleen asennusta,
     
  11. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,921
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
    Minä en kyllä ymmärrä, miksi D-asema pitäisi poistaa, olipa se sitten datalevy tai recoveryosio.

    Edit. Jaha olin puhelimessa kesken kirjoittamisen ja ketjuun oli tullut lisäasiaa. Jos D-levyllä on ohjelmia,niin ne tosiaan joutuu asentamaan uudelleen joka tapauksessa.
     
  12. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Koneessa on yks kovalevy ja kone on acer aspire 3100 läppäri
     
  13. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Sitten siinä on kai myös recovery osio jos sitä ei ole poistettu aikaisemmin.

    Edit: mulla heittää nyt koko ajan tuota hiton punareunasta virhettä, joka poistuu ainaostaan ruudunpäivityksellä. AD vetää viimeisiiäm taas.

    Edit Taas hävisi viestistä osa, jossa kirjoitin recovery osiot tulee aina poistaa puhtaassa uudelleen asennuksessa.
     
  14. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Onko tuo sinun asennuslevy tehty koneen palautusosiosta?
     
  15. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,921
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
    Recovery-osiolta palauttamisessa on se hyvä puoli, että samalla tulee alkuperäiset läppärikohtaiset ajurit,
     
  16. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    Usein vaan käy niin, jos tehdään uusi puhdas asennus muusta kuin alkuperäisestä palautusosiosta, niin yhteys osioon voi katketa.

    Kysyjän pitäisi nyt antaa perusteelliset tiedot asiasta, niin ei tarvitsisi arvailla.
     
    Viimeksi muokattu: 23.03.2020
  17. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Mä oon ne asennuslevyt missä on sp2 ja toisessa sp3 imuttanut netistä
     
  18. tarantella

    tarantella Senior member

    Liittynyt:
    20.10.2012
    Viestejä:
    5,027
    Kiitokset:
    1,018
    Pisteet:
    223
    On siis mahdollista, että niissäkin on jo viruksia tai haittaohjelmia jos niitä ei ole suoraan MS:ltä imutettu.
     
  19. jaska46

    jaska46 Regular member

    Liittynyt:
    19.02.2006
    Viestejä:
    694
    Kiitokset:
    0
    Pisteet:
    26
    Eipä ainakaan avasti ilmoita niistä mitään
     
  20. *Trinity*

    *Trinity* Senior member

    Liittynyt:
    15.12.2014
    Viestejä:
    4,889
    Kiitokset:
    906
    Pisteet:
    123
  21. 1pertti

    1pertti Senior member

    Liittynyt:
    10.09.2008
    Viestejä:
    7,921
    Kiitokset:
    998
    Pisteet:
    193
    Pitäisihän siinä olla mahdollisuus palautukseen, kun Windows kerta käynnistyy, jos palautusosio on kunnossa.
    upload_2020-3-23_21-3-45.
     

Jaa tämä sivu