1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Salora S600C:llä tallentaminen

Viestiketju Keskustelua kaapeliverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi Xbox_mies 22.02.2009.

 1. Xbox_mies

  Xbox_mies Member

  Liittynyt:
  21.02.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Onko kenelläkään ollut samaa ongelmaa kun mulla? En nimittäin voi tallentaa omalla Salorallani mitään, aina kun laitan tallennuksen niin vehje sanoo vaan että "tallentaminen epäonnistui". Jos jollakin on tästä jotain tietoa, voísko vastata nopeasti. nimittäin ostin tämän digiboksin ihan sen tallentamisen takia!

  Kiitos jo valmiiksi.
   
 2.  
 3. arskaxx

  arskaxx Active member

  Liittynyt:
  14.07.2004
  Viestejä:
  1,056
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  66
  Kytke se läpivienti-(looppi-) kaapeli paikalleen sinne boxin taakse, ohjekirjassa tuo on varmaan selitetty :)
  Auttaa kummasti jos tuo kaapeli on paikoillaan, mikäli se kaapeli on kuitenkin kytketty ja ehjä, niin sitten on kovalevy sökö jo valmiiksi.
   
 4. Xbox_mies

  Xbox_mies Member

  Liittynyt:
  21.02.2009
  Viestejä:
  2
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Kiitos paljon! heti alkoi tallentaan. Olihan se siellä manuaalissakin mutta en vain osannut kattoa. Jokatapauksesa nyt toimii, kiitokset
   
 5. ballantin

  ballantin Regular member

  Liittynyt:
  10.01.2005
  Viestejä:
  171
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  26
  Mitenkäs teillä tässä laitteessa tuo i (info) -näppäin toimii? Tuleeko yhdellä painalluksella näkyviin meneillään olevan ohjelman nimi ja toisella tarkemmat tiedot meneillään olevasta ohjelmasta? Vai tuleeko toisella i-näppäimen painalluksella vain teknisiä kanavaparametreja näkyviin ja ohjelman tiedot esim. vihreällä tai keltaisella näppäimellä, kuten Salora S200:ssa?

  Miten muuten tämän boksin toimivuus? Vaihtaako laajakuva-tv:n kanssa kuvasuhteen oikein, kun kanavaa vaihtaa, vai näkyykö kuva venytettynä silloin kun vaihtaa kanavalle josta ei tule laajakuvalähetystä? Salora S200 ei osaa tätä vaan laittaa tv:n aina Laajakuva-tilaan, jolloin 4:3 lähetykset ovat venytettyinä koko ruudulle. Muut boksit osaavat laittaa tv:n 4:3-tilaan silloin kun vaihdetaan kanavalle josta tulee 4:3-lähetys ja Laajakuva-tilaan silloin kun tulee laajakuva-lähetys. Toimiiko S600 oikein?
   
  Viimeksi muokattu: 24.02.2009

Jaa tämä sivu