1. Tämä sivusto käyttää keksejä (cookie). Jatkamalla sivuston käyttämistä hyväksyt keksien käyttämisen. Lue lisää.

Sagem/Canal Digital PVR101 ja Antenniverkon DNA Welho-kortti

Viestiketju Keskustelua antenniverkon digibokseista -osiossa. Ketjun avasi jets_fi 22.01.2013.

Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.
 1. jets_fi

  jets_fi Member

  Liittynyt:
  22.01.2013
  Viestejä:
  1
  Kiitokset:
  0
  Pisteet:
  11
  Hei!

  Olen kyllästynyt Canal Digitalin/C-Moren hintoihin ja palveluun. Olen vaihtamassa DNA:n Welho TV:n. Korttikin on tullut.

  En haluaisi vaihtaa digiboksia, kun noita ilmaisia satelliittikanaviakin näkyy ja tulee joskus katsottua. Mieluusti pitäisin tämän saman boksin, kun tässä on antennipuolenkin viritin.

  Vaan kun lykkäsin DNA:n kortin sisään, ei esimerkiksi Discovery-kanava näy antennipuolella. Chip ID on ilmoitettu DNA:lle ja sinällään pitäisi olla ok.

  Vaan mahtaako tässä nyt olla kyse siitä, että:
  -PVR101 on jotenkin kiinteästi paritettu Canal Digitalin korttiin? Voikohan purkaa? Saada toimimaan DNA:n kortin kanssa?
  -PVR101 ei ymmärrä antennipuolen maksukanavia?

  Saisikohan täältä apua tähän probleemaan? Harmittaisi joutua ostamaan uusi boksi, kuitenkin senkin pitäisi olla tallentava..

  Ja sivukysymyksenä, että jos joudun ostamaan antennidigi-hd-boksin ja siinä on kaksi antennipuolen viritintä, joutuuko siihen vetämään kahdelta eri antennilta kaapelin vai voiko vain jakaa yhdeltä antennilta tulevan kaapelin t-kappaleella tai muulla jakopalikalla kahteen? Vai tarvitseeko koko vehkeeseen muuta kuin yhden kaapelin?

  Kiitokset etukäteen.
   
 2.  
Viestiketjun tila:
Viestiketju on suljettu.

Jaa tämä sivu